Entinen UCLA-keskushyökkääjä Wolverinesiin

1.7.2009


Stokes ja McIntosh sivussa

Entinen UCLA-keskushyökkääjä Wolverinesiin

Helsingin Wolverinesin tehokeskushyökkääjä Stephen Stokes ja Andre McIntosh joutuivat jättämään kentän kesken Rajaritarit-ottelun ennen juhannusta. Molemmat miehet ova toistaiseksi sivussa helsinkiläisten kokoonpanosta. Viime kauden etenijäkuninkaan Stokesin polvi tähystetään lähipäivinä ja hän palaa kentälle muutaman viikon päästä. McIntoshin käsi on murtunut, ja hän tekee paluun vasta kauden lopulla.

Wolverines onkin hankkinut joukkueeseensa Jason Harrisonin, joka kuului aikanaan kovatasoisen UCLA:n joukkueeseen kolmantena keskushyökkääjänä. Hän jäi Los Angelesissa kuitenkin vähälle peliajalle loukkaannuttuaan vuonna 2002. Sen jälkeen hän on pelannut eri puoliammattilaissarjoissa.

- Runsas viikko sitten tilanteemme näytti paljon synkemmältä kuin tällä hetkellä. Pahimmissa skenaarioissa Stephen olisi ollut ulkona koko loppukauden ja uuden miehen löytäminen nopealla aikataululla näytti vaikealta. Onneksi amerikkalaispelaajillamme on hyvät suhteet ja löysimme Jasonin. Hän oli erittäin halukas pääsemään pelaamaan tänne ja perui lomansa ehtiäkseen jo seuraavaan peliin. Kun tämän jälkeen Stokesin paranemisennuste muuttui huomattavasti positiivisemmaksi, alkoivat asiat näyttää jälleen hieman valoisammalta. Jos ja kun Stephen pystyy hyppäämään takaisin kehiin, on meillä laittaa hyökkäykseen sellainen parivaljakko takakentälle, jollaista ei ehkä koskaan ole Suomessa nähty, Wolverinesin hyökkäyksen koordinaattori Teemu Kuusisto kaavailee.

Wolverines kohtaa sunnuntaina Jaguaarit Helsingin Velodromilla.