Roosters 30 vuotta tänä vuonna

30.7.2009


Roosters täyttää samana vuonna tasavuosia kuin SAJL, juhlistaa sitä juhlaottelulla Tampere Saintsia vastaan sunnuntaina 9.8.2009. Ottelu pelataan Roostersin kotikentällä Velodromilla, ja tapahtuma alkaa jo klo 15.00

Roosters on saavuttanut kolmekymmenvuotisen historiansa aikana Vaahteraliigassa peräti 14 Suomen mestaruutta. Seuran mitalikaapista löytyy mestaruuksien lisäksi 4 SM-hopeaa ja 5 SM-pronssia. Runkosarjan Roosters on voittanut 10 kertaa ja tappiottomia kausia Vaahteraliigassa on pelattu neljä vuosina 1983, 1988, 1999, 2002.

 

Roosters täyttää siis tänä vuonna tasavuosia ja juhlistaa sitä juhlaottelulla Tampere Saintsia vastaan sunnuntaina 9.8.2009. Ottelu pelataan Roostersin kotikentällä Velodromilla. “Näin merkkivuotena olisi hienoa tehdä historiaa myös yleisöennätyksen muodossa”, toteaa Roostersin puheenjohtaja Kaj Wasenius. “Vuosien varrella Roostersin pelityyli on vaihdellut ja olisikin mukava nähdä niin vanhoja pelaajia kuin uusia faneja tuolloin katsomossa toteamassa, että miltä se nyt oikein näyttää. Uskaltaisin väittää, että tällä hetkellä vauhtia ja vaaratilanteita riittää myös peliä tuntemattomallekin katsojalle.”

 

Päivän kunniaksi Velolle kannattaa tulla muutenkin kuin vain itse pelin vuoksi, koska alueella alkaa tapahtua jo hyvissä ajoin ennen ottelua. Velodromin lähialue on varattu juhlallisuuksien näyttämöksi ja paikalle onkin tulossa mm. Elmo sporttibaarin olutteltta, musiikkilava bändeineen, kahvio, arpajaisia ja kymmenkunta roadster autoa ihailtavaksi. Perheen pienimmille on luvassa oma puuha-alue pomppulinnoineen ja esteratoineen. Itse ottelu alkaa klo 18.00. Tapahtuman palveluja käyttämällä voit lunastaa itsellesi lipun itse peliin.

 

 

Tule siis koko perheen voimin nauttimaan päivästä ja kannustamaan Roosters juhlaottelussaan voittoon!