Säännöt haltuun kauden alkuun

31.1.2020

Erotuomarivaliokunta tuo uuden koulutustapahtuman kaikkien lajitoimijoiden saataville. Tervetuloa mukaan Tampereelle, Raisioon, Helsinkiin tai Ouluun.

Oletko koskaan miettinyt, että olisi hyvä kerrata vähän sääntöjä, kuulla uusimmat sääntömuutokset alkavalle kaudelle ja ehkä jopa kuulla mitä kuuluu kenellekin erotuomarille vastuulleen pelin ollessa käynnissä? 

Erotuomarivaliokunta on talven aikana valmistellut koulutuksen, joka vastaa kaikkiin edellä esitettyihin kysymyksiin. Kaikkien pelin osapuolten etu on varmasti se, että tiedot ovat päivitettynä ajan tasalle. Uudet tapahtumat ovat osa SAJL:n uutta aluetuomarikoulutusta, mutta avoimia kaikille lajin toimijoille - jotka ovat aina tervetulleita mukaan myös erotuomaritoimintaan.

Alueelliset koulutustapahtumat järjestetään kevään aikana neljällä paikkakunnalla ja toiveena on, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan tapahtumaan. Valiokunnan vision mukaan koulutuksia tullaan järjestämään tulevaisuudessa useammalla paikkakunnalla ja pyrkimyksenä on kattaa maantieteellisesti koko jenkkifutis-Suomi.

Kevään 2020 koulutuspaikat ja ajankohdat ovat seuraavat. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi tapahtumajärjestelmässämme:

 

TAMPERE
Su 8.3 klo 10.00-16.00 Tampere, Sisu Buffet Hervanta, Tieteenkatu 20

https://tapahtumat.jenkkifutis.fi/tapahtumat/sajl-koulutuspaiva-tampere/

 

RAISIO
La 14.3 klo 12.00-18.00 Raisio, Kaupungintalo valtuustosali, Nallinkatu 2

https://tapahtumat.jenkkifutis.fi/tapahtumat/sajl-koulutuspaiva-raisio/

 

HELSINKI JA PÄÄKAUPUNKISEUTU
La 21.3 klo 11.00-17.00 Helsinki, SAJL toimisto kokoustila, Opastinsilta 8B, 3.krs

https://tapahtumat.jenkkifutis.fi/tapahtumat/sajl-koulutuspaiva-helsinki/

 

OULU
La 21.3 klo 15.00-21.00 Oulu, Raksilan jäähallin kokoustila, Teuvo Pakkalan katu 11

https://tapahtumat.jenkkifutis.fi/tapahtumat/sajl-koulutuspaiva-oulu/