SAJL Nuorisokomitea perustetaan

20.8.2009


SAJL perustaa historiansa ensimmäisen Nuorisofoorumin. Tämä toimikunta on nuorten vaikuttajaryhmä, joka pyrkii parantamaan nuorten asemaa sekä heidän osallistumis- ja vaikuttamis-mahdollisuuksiaan lajin parissa.

Haluatko vaikuttaa ja saada nuorten ääntä kuuluville amerikkalaisessa jalkapallossa? Nuorisotoimikunnan jäseneksi voi hakea SAJL jäsenseuran jäsen, joka on iältään 18-25 vuotias.

Nuoret voivat parantaa mahdollisuuksiaan liikkua ja vaikuttaa, kun he verkostoituvat lajiliitoissa sekä –seuroissa ja pohtivat keskenään heitä itseään koskevia asioita. Nuorisofoorumin toimintaa auttavat  nuorisopäällikkö ja liittohallituksen nuorisovastaava. Yhteistoimin pyritään saamaan nuorten asioita eteenpäin sekä antamaan mielipiteitä nuorten näkökulmasta seura- ja liittotasolla toimivien vastuuhenkilöiden sekä päättäjien avuksi.

Nuorilla on hieno mahdollisuus pohtia lajin tulevaisuutta omasta näkökulmastaan foorumissa. 2011 toukokuussa Helsingin Olympiastadionin ympäristössä järjestetään nuorten yourmove -suurtapahtuma. Nuorisofoorumi tulee vaikuttamaan sen järjestelyihin. Myös nuorten oman jenkkifudistapahtuman ideointi on foorumin yksi mahdollisuuksista lähivuosian.

Jos kiinnostaa, niin hae rohkeasti mukaan vaikuttamaan. SAJL järjestää ensimmäisen tapaamisen ryhmälle syyskuun 12.-13.9., jolloin ryhmä pääsee aloittelemaan toimintaansa.

Aiempaa järjestö- tai seuratoimintakokemusta ei tarvita, ainoastaan innostunut mieli ja halu vaikuttaa nuorten asioihin. Jäsenten hotelli-, ruokailu- ja matkakulut korvataan.

Hakemukset

Nuorisolinkkejä:

Mä oon täällä

LUNK valtakunnallinen nuorisokomitea