Rasmus Kevin Trojansin junioritoiminnan kehityspäälliköksi

31.10.2009


Turussa panostetaan juniorityöhön ja rekrytointiin

Rasmus Kevin Trojansin junioritoiminnan kehityspäälliköksi

 

 

Turku Trojans on palkannut Rasmus Kevinin nuoriso- ja juniorijoukkueidensa toiminnan kehityspäälliköksi.

 

Trojans panostaa voimakkaasti nuoriso- ja juniorijoukkueisiin sekä uusien juniorien rekrytointiin. Tarkoituksena on paitsi saada lajin pariin uusia pelaajia myös kehittää nykyisten juniorien valmennusta entistä laadukkaammaksi sekä kouluttaa lisää juniorivalmentajia. 

 

- Säästökuureista johtuen lasten ja nuorten toimintaan varatut määrärahat ovat tiukoilla joka kaupungissa ja kunnassa, toteaa Turku Trojansin manageri Kim Grönlund. Hänen mukaansa Trojans pyrkii kohtaamaan nuoria kouluvierailujen ja tapahtumallisten esittelyiden yhteydessä ja tarjoamaan hauskan ja uudenlaisen liikuntamahdollisuuden.

 

- Haluamme tarjota nuorille uuden ja helpon tavan lähteä mukaan jenkkifutiksen hienoon maailmaan ja samalla auttaa myös syrjäytymisvaarassa olevia nuoria takaisin ‘paremman elämän’ polulle, kiteyttää Grönlund Trojansin satsauksen keskeisen tavoitteen.

 

Tuleva kehityspäällikkö Rasmus Kevin tarttuu tehtäväänsä erittäin motivoituneena.

- Mahdollisuuksia Trojansin junioritoiminnan kehittämiseen on rajattomast, Kevin maalailee ja jatkaa, että valmentajilta ja johtokunnalta on tullut paljon ideoita, joita nyt voidaan alkaa toteuttaa.