U19 maajoukkueen fyysinen testaus

18.1.2010
44 pelaajan testitiedot on saatu U19 maajoukkueen pelaajarinkiläisiltä. Päävalmentaja Benjamin Jensen haluaa tiedot myös lopuiltakin maajoukkueeseen pyrkivältä 31.1.2010 mennessä.

Lajimme fyysinen luonne vaatii kovaa harjoittelua myös tämän osa-alueen suhteen. 40 jaardin juoksu, 20 jaardin shuttle, L-Cone –ketteryystesti, penkkipunnerrus ja vauhditon pituushyppy. Testiohjeet.

Testit ovat urheilijan omaa kehittymistä varten. Testien tekeminen luonnollisesti kulkee käsi kädessä harjoitusohjelmien kanssa.  Fyysisen harjoitusohjelman puuttuessa, saat sellaisen päävalmentaja Benjamin Jenseniltä. 

Tavoitteena on saada käyttökelpoista tietoa pelaajien suorituskyvystä ja sen kehittymisestä talven aikana. Valitut testit ovat kohtuullisen helpot toteuttaa seuratasolla nopeasti yhden testipäivän aikana. Testeihin saa mielellään osallistua mahdollisimman paljon pelaajia. Muista kunnollinen lämmittely.

Tulosten keräys ja raportoinnin tekee seuran fyysisestä harjoittelusta vastaava valmentaja, joka ilmoittaa tulokset  sähköisellä kaavakkeella. Jos pelaajilla ei ole testausta järjestävää valmentajaa, voi testauksen tällöin poikkeuksellisesti ilmoittaa itse. Näin voi esimerkiksi toimia esim. vaihto-oppilaana olevat pelaajat.

Testit on hyvä tehdä joulukuun 2009 aikana. Aiemmin syksyllä tehdyt testit hyväksytään. U19 maajoukkueen ll-testaus on maajoukkueleirin yhteydessä maaliskuussa 2010.