Etenijäkuningas Stokes palaa Wolverinesiin

17.12.2009


Wolverines värväsi kaksi brittitakamiestä ja konkarilinjamiehiä

Etenijäkuningas Stokes palaa Wolverinesiin

Vaahteraliigan juoksutilaston toissa kaudella voittanut Stephen Stokes pelaa Helsingin Wolverinesissa myös ensi kaudella. Kaudella 2008 Stokes juoksi yli 2 700 jaardia huikealla 9,9:n jaardin keskiarvolla, ja teki yhteensä 47 touchdownia. Viime kaudella hän ennätti pelaamaan vain kolme peliä ennen kuin polvivamma päätti hänen kautensa.

- Kun kävi ilmi, että Stephenin polvi on parantunut hyvin ja miehellä itsellään alkoi olla innostusta palata Suomeen, niin olimme toki välittömästi kiinnostuneita keskustelemaan tarkemmin. Olen ollut Stokesin kanssa yhteydessä aktiivisesti läpi syksyn ja jo ennen kuin hänen oma paluunsa varmistui, hän auttoi meitä kahden EU-pelaajan saamisessa Suomeen, kertoo Wolverinesin Teemu Kuusisto.

Joukkueeseen liittyvät ensi kaudeksi brittitakamiehet Ric Hennessy ja Ben Webb. He ovat Stokesin vanhoja joukkuetovereita Saksasta. Hennessy on pelannut myös Yhdysvaltain AF2-sarjassa Tennessee Valley Vipers –joukkueessa. Wolverines etsii yhä yhdysvaltalaista pelinrakentajaa. Sopimusta on jo tarjottu kahdelle ykkösdivisioonatason yliopistojenkkifutista pelanneelle pelinrakentajalle.

Uusia suomalaispelaajia Wolverinesissa ovat Butchersista siirtyvä Marko Puustinen, Rajaritareista Wolverinesiin vaihtava Mikko Raulahti sekä kentille palaava Stefan Andersson. Omista pelaajista Oskari Halttunen on palaamassa pelikuntoon.

Lue lisää:

Uutinen Wolverinesin nettisivuilla

 

7.10. Leivoja palaa Wolverinesin peräsimeen