Ville Wacklin Crocodilesiin, Pernulle jatkosopimus

6.1.2010


Seinäjoella kasassa kovatasoinen laitahyökkääjäkaarti

Ville Wacklin Crocodilesiin, Pernulle jatkosopimus

Aiemmin Jyväskylän Jaguaareissa sisempänä laitahyökkääjänä pelannut Ville Wacklin siirtyy Seinäjoen Crocodilesin riveihin. Miesten maajoukkueessakin esiintynyt Wacklin (193 cm, 103 kg) otti kaudella 2008 Jaguaarien paidassa kahdeksassa ottelussa 21 kiinniottoa ja teki kuusi touchdownia. Lisäksi hän toimi joukkueen potkaisijana.

- Ville on hyvä pelaaja, mutta hänen taitonsa laitahyökkääjän tontilla ovat jääneet suurelta yleisöltä huomaamatta. Olin Villeen yhteydessä jo vuonna 2008, mutta Ville oli tuolloin yliopistoreissulla Yhdysvalloissa Averett Universityssä. Yliopistossa Ville oli treenikauden mukana ja pelasi joukkueen harjoitusottelut TE:n paikalla edustusjoukkueessa. Juuri ennen kauden alkua tuli harmittava olkapäävamma, joka vesitti kauden. Loukkaantumisen jälkeen Ville keskittyi opiskeluun ja laittoi paikat kuntoon. Vuodelle 2010 pääsimme nopeasti sopimukseen, kun molempien osapuolien aikataulut sopivat hyvin yhteen, taustoittaa Crocodilesin kotimaisten pelaajien hankinnasta vastaava Juha Laitila.

Crocodiles on myös solminut jatkosopimuksen laitahyökkääjä Tuukka Pernun kanssa. Viime kaudella Pernu otti Crocodilesin pelaajista toiseksi eniten kiinniottoja (41) ja viimeisteli seitsemän touchdownia. Lisäksi hän palautti potkuja ja pelasi puolustuksen takakentällä. Hänet valittiin joukkueen parhaaksi hyökkääjäksi. Aiemmin jatkosopimuksen allekirjoitti laitahyökkääjä Riku Haataja.

- Meillä alkaa olla laitahyökkääjäkaarti hyvällä mallilla,kun näitten
konkarien lisäksi on omista nuorista pelaajista nousemassa edustukseen
vastuunkantajia, Laitila sanoo.

Lue myös:

Robert Bishop siirtyy Saintsista Crocodilesiin(31.12.2009)

Haataja jatkaa Crocodilesissa(28.12.2009)

Maajoukkuemies Martti Välimaa siirtyy Seinäjoelle(8.12.2009)

Jenkkikeskushyökkääjä Crocodilesiin(6.12.2009)