Maajoukkuelinjamies Tatu Tarkiainen Wolverinesiin

13.1.2010


Wolverines etsii vielä lisävahvistuksia linjaansa

Maajoukkuelinjamies Tatu Tarkiainen Wolverinesiin

Miesten maajoukkuerinkiin noussut hyökkäyksen linjamies Tatu Tarkiainen siirtyy Kouvolan Indiansista Vaahteraliigakentille. Hänen uusi seuransa on Helsingin Wolverines. Ykkösdivisioonan lisäksi Tarkiainen on pelannut myös Itävallassa.

Joukkueen linjavalmentaja Janne Seppä on tehnyt paljon töitä koko syksyn oman ryhmänsä kanssa ja toteaa olevansa tyytyväinen saadessaan Tarkiaisen jo ennestään kovatasoiseen linjamiesryhmään luomaan kilpailua pelipaikoista.

Seppä nostaa myös esille nuoren kolmikon Kimmo Korpinoro, Emil Jauhanen ja Niko Lemettilä.

- Kaikilla heistä on reilusti potentiaalia liigassa pelaamiseen, mutta katsotaan missä vaiheessa kukin tekee lopullisen läpimurtonsa edustuksen riveissä. Ainakaan valmennuksen laadusta se ei jää kiinni, kunhan pojat ovat valmiita tekemään lujasti töitä. Lisäksi peliajasta taistelevat vahvasti Tony Pietilä ja Aaro Eliasson, joista Pietilä pelasi Tomi Pennasen loukkaantumisen jälkeen jo viime kesänä runsaasti. Aaro puolestaan yllättyi itsekin positiivisesti nousustaan edustusjoukkueen harjoitusrinkiin viime vuonna ja aikoo tällä kaudella näyttää kuuluvansa myös kentälle liigassa, Seppä kertoo.

Joukkueenjohtaja Peetja Mannila laskeskelee linjamiestilanteen näyttävän erittäin hyvältä jo tällä hetkellä, mutta samalla toteaa, että vahvistuksiakin saattaa olla vielä tulossa.

- Jo yllämainittujen lisäksi meiltä löytyvät edelleen kokenut kolmikko Luopajärvi, Rantanen ja Pennanen. Paluuta tekevä Oskari Halttunen ja aiemmin syksyllä siirtynyt isojen miesten ryhmä Victor Sarven kanssa takaavat sen, että aloituspaikoista saa tosissaan taistella molemmin puolin palloa.

- Sanotaan näin, että jos nyt näyttää erittäin hyvältä, niin toivottavasti saan muutaman viikon sisällä sanoa, että näyttää todella erinomaiselta, lopettaa Mannila viitaten käynnissä oleviin neuvotteluihin koti- ja ulkomailla.