Niclas Carpelan siirtyy 69ersiin

18.1.2010


Ykkösdivisioonan MVP palaa Helsinkiin

Niclas Carpelan siirtyy 69ersiin

Viime kaudella Kuopion Steelersia edustanut pelinrakentaja Niclas Carpelan siirtyy ensi kaudeksi Helsingin 69ersin riveihin. Viime kaudella hän johdatti kuopiolaiset ykkösdivisioonan voittoon.

Lähes 20 vuotta kestäneen pelaajauransa aikana Carpelan on edustanut Steelersin lisäksi East City Giantsia Vaahteraliigassa sekä Golden Spirit Demonsia ykkösdivisioonassa. Demonsin Carpelan johdatti pelaajavalmentajana kolmeen perättäiseen Spagettimaljan voittoon
vuosina 2003-2005 ja hänet on valittu neljästi Spagettimaljan arvokkaimmaksi
pelaajaksi.

- Nesi on monesti etenkin Demoneissa pelatessaan juottanut karvasta kalkkia Sixtareille, joten on hienoa saada joukkueeseemme hänen tasoisensa kokenut pelimies. Hän nostaa joukkueemme tasoa ja tuo johtajuutta hyökkäykseemme. Olen erittäin tyytyväinen, että Carpelan palaa takaisin pelaamaan Helsinkiin ja nimenomaan 69ersiin. Selvyyden vuoksi haluamme korostaa, että sopimus allekirjoitettiin ennen kuin Kuopion tulevan kauden sarjataso oli selvillä, kommentoi sopimuksen pääarkkitehti Kimmo Kari 69ersista.

- Hyvällä mielellä tulen Ninerseihin. Niners on mielestäni kehittänyt toimintaa viime vuosina hyvin ja osoittanut sen, että seura haluaa panostaa tosissaan ja menestyä. Toivon että 69ersin kehitys jatkuu ja että joukkueeseen liittymiseni nostaa tasoa edelleen ja että ollaan jo tänä vuonna valmiita taistelemaan ykkösdivarin voitosta. Muutenkin on kiva pitkästä aikaa pelata taas pääkaupunkiseudulla. Kuopion vuodet olivat hyviä ja toivon että saadaan samanlainen kehitys ja menestys aikaiseksi myös nyt Ninersille, Carpelan sanoo.