Ben Jones siirtyy Vantaalle

22.1.2010


Viime kaudella Crocodilesissa pelannut monipuolinen jenkkivahvistus vahvistaa ykkösen nousijajoukkuetta

Ben Jones siirtyy Vantaalle

Ykkösdivisioonaan noussut Vantaan TAFT on tehnyt sopimuksen viime kaudella Seinäjoen Crocodilesissa pelanneen yhdysvaltalaisen Ben Jonesin kanssa. Sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa pelannut Jones teki viime kaudella yhdeksän touchdownia. Niistä neljä syntyi juoksupelillä, neljä kiinniotolla ja yksi syötönkatkosta. Hän keräsi kuudenneksi eniten (27,5) taklauksia Crocodilesin puolustuksessa.

- Ben on erittäin monipuolinen pelaaja. Hän on osoittanut pystyvänsä pelaamaan tehokkaasti niin hyökkäyksessä, puolustuksessa kuin potkupeleissäkin. Hänen asenteensa lajia kohtaan on juuri sellainen, jota jenkkivahvistukselta haluamme. Lisäksi 21-vuotias Ben on samaa ikäluokkaa kuin nuori joukkueemme, joten uskomme hänen pääsevän pelaajiemme kanssa samalle aaltopituudelle ja siten sopeutuvan erinomaisesti osaksi TAFT:n edustusjoukkuetta. Valintaa helpotti myös se, että Ben Jones pelasi viime kaudella Seinäjoella. Olemme nähneet hänet kentällä ja saimme luotettavaa tietoa kaverin taidoista, valottaa TAFT:n päävalmentaja Rami Lilja hankinnan taustoja.

- Olen todella innoissani mahdollisuudesta palata jälleen Suomeen, Jones sanoo.

- Päätin tehdä sopimuksen TAFT:n kanssa, koska uskon nuoressa nousijajoukkueessa olevan oikeanlaista nostetta ja itselleni paljon mielekkäitä haasteita. TAFT on nuori, mutta yhtenäinen joukkue, joka teki minuun vaikutuksen. Joukkueessa on virtaa ja nuoruuden intoa, jonka avulla haastamme kokeneemmat joukkueet pää pystyssä.

Ben Jones saa harteilleen suuren roolin TAFT:ssa.

- Ensisijaisesti Ben tulee vahvistamaan hyökkäystämme pallonkantajana sekä laitahyökkääjänä. Häntä tullaan hyödyntämään myös tukimiehenä sekä potkujen palauttajana, perinteikkään vantaalaisjoukkueen päävalmentaja Lilja sanoo.

- Iloksemme viime vuoden taukoa pitänyt  Jeremy Stacey palaa kentille ensi kaudella. Hän vahvistaa tukimieskaartiamme kovilla taklauksillaan sekä erinomaisella pelinlukutaidollaan. Jeremylle on varattu rooli myös hyökkäyksen puolella. Harkinnan alla on vielä toinen amerikkalaisvahvistus puolustuksen takakentälle, mutta etenemme asioiden kanssa rauhassa.