Marquette Floyd jatkaa 69ersissa

22.2.2010


Divisioonan taklaustilaston kakkonen palaa vahvistamaan 69ersin puolustusta

Marquette Floyd jatkaa 69ersissa

Tukimies Marquette Floyd taklaa Helsingin 69ersin puolustuksessa myös tulevalla kaudella. Viime kaudella ykkösdivisioonan taklaustilaston kakkoseksi sijoittunut Floyd on solminut jatkosopimuksen helsinkiläisseuran kanssa. Viime kaudella Floyd taklasi 57,5 kertaa, ja nappasi eniten syötönkatkoja (4) ykkösessä.

- Kävimme vuoden vaihteessa scout-matkalla Floridassa tutustuen useampaankin kiinnostavaan pelaajaan, joita kartoitimme puolustukseemme. Floyd kuitenkin teki meihin jälleen parhaimman vaikutuksen talvikauden treenauksellaan, halullaan ja sitoutumisellaan joukkueeseemme. Hänellä olivat myös näytöt viime kaudelta kunnossa, joten lopulta valinta oli suhteellisen helppo. Joukkueemme runko on aika pitkälti sama kuin viime kaudella ja Floydin suhteen tiedämme, että saamme erittäin motivoituneen pelaajan, joka tuntee systeemimme ja pelaajat, kommentoi 69ersin varapuheenjohtaja Ville Siren sopimusta.

Floyd saapuu 69ersin treenivahvuuteen huhtikuun puolessa välissä ja ehtii treenata yhdessä joukkueen kanssa yli kuukauden ennen kauden alkua.

- "Q" tulee isolla sykkeellä Suomeen takaisin ja uskomme, että saamme häneltä tänä vuonna iso panostuksen kentällä ja jopa viime vuotta suuremman treeneissä, Siren summaa Floydin roolia joukkueessa.