Derrick Ford Butchersiin

15.5.2010


Arizona Staten kasvatilla kokemusta CFL:stä ja NFLE:stä

Derrick Ford Butchersin puolustuksen linjaan

Porvoo Butchers on solminut sopimuksen puolustuksen linjapelaaja Derrick Fordin kanssa. NFL-Europasta ja Kanadan ammattilaissarjasta CFL:sta kokemusta omaava 110-kiloinen Ford on jo tänään kentällä, kun Butchers kohtaa Saksan mestarin Berlin Adlerin.

- Oloni tuntuu oikein hyviltä, vaikka en lentoaikataulun takia nukkunutkaan kuin viimeisen vuorokauden aikana, kertoo perjantaiaamuna Suomeen saapunut Ford.

Arizona Staten yliopistossa pelanneella Fordilla on erityisen kova meriittilista pelinrakentajasäkityksissä. Muun muassa CFL:ssa pelaavan Ottawa Renegadesin kaikkien aikojen säkitystilasto on Fordin nimissä. Lisäksi urheilullinen Ford on kunnostunut urallaan erikoisjoukkueissa. Linjamies on ehtinyt jo analysoimaan tulevia vastapelaajiaan.

 - Olen nähnyt videolta saksalaisten otteita ja uskon, että tulen saamaan heidän pelinrakentajalleen painetta aikaan. Ja ehdottomasti myös säkityksiä tullaan näkemään, Ford toteaa rauhallisesti.

Butchers kohtaa tänään Euroopan seurajoukkueiden mestaruusturnauksen puolivälieräottelussa hallitsevan Saksan mestarin Berlin Adlerin. Ottelu pelataan Porvoon Pallokentällä kello 15 alkaen.

Peli näytetään myös suorana lähetyksenä SAJL:n nettisivuilla osoitteessa http://www.sajl.fi/media/netti-tv/

Butchersin Nendel: Lähdemme ylpeinä edustamaan ja voittamaan(14.5.2010)

Butchers pelaa EFL-välieräpaikasta lauantaina(12.5.2010)

Butchers kohtaa Adlerin Porvoon Pallokentällä(11.5.2010)