Vaahteraliigaennakko: Crocodiles

21.5.2010


Slivoskey: Joukkueella ei ole vielä identiteettiä

Vaahteraliigaennakko: Crocodiles

Yksi Vaahteraliigan kestomenestyjistä, Seinäjoen Crocodiles, palasi viime kaudella vuoden tauon jälkeen pudotuspeleihin ja pokkasi lopulta pronssimitalit. Kauteen 2010 joukkue lähtee tutussa komennossa, kun joukkueen peräsimessä jatkaa yhdysvaltalainen Eric Slivoskey. Crocodilesin joukkue on kokenut muutoksia lopettamisten ja useiden uusien pelaajien myötä. Slivoskey myöntääkin, että joukkueella ei ole vielä selkeää identiteettiä.

- Mielestäni tämän vuoden joukkueemme on selvästi erilainen kuin viime vuotinen. Viime vuonna olimme erittäin fyysisiä, etenkin puolustuksessa. Tälle kaudelle meidän täytyy vielä löytää oma identiteettimme, Slivoskey pohtii.

- Meillä on leveä ja kokenut laitahyökkääjäkaarti, mutta puolustuksen linjassa ja tukimiehissä meillä ei ole samalla lailla kokoa ja kokemusta kuin viime kaudella. Kaiken kaikkiaan tuntuu että meillä on viime kautta enemmän työtä tehtävänä menestyäksemme tällä kaudella.

Joukkueen vahvuuksiksi Slivoskey nimeää laitahyökkääjien pelintekokyvyt sekä kokeneen hyökkäyksen linjan.

Slivoskeyn itsensä osalta tuleva kausi tuntuu helpommalta.

- On ollut hieman helpompaa valmistautua kauteen. Eurooppalaisessa jenkkifutiksessa on paljon totuttelemista, kuten se kuinka monta pelaajaa saat mukaan harjoituksiin tai kuinka isoa osaa harjoituskentästä voimme käyttää. Sellaiset asiat olivat minulle häiriötekijöitä viime kaudella, mutta nyt olen oppinut sopeutumaan realiteetteihin. Ja tottakai sekin auttaa, että pelaajat ovat minulle tuttuja ja minun pelisysteemini ovat tuttuja heille.

Uudet valmentajat tuovat haasteen

Päävalmentajat vaihtuivat Vaahteraliigassa tiuhaan tahtiin talven aikana, ja Slivoskey ja Roostersin Kalle Karppinen ovat ainoat valmentajat jotka jatkavat viime kauden joukkueissaan. Slivoskeyn mukaan se tuo oman lisämausteensa alkukauteen.

- Liigassa on kuusi uutta valmentajaa joukkueissaan, ja se tekee otteluihin valmistautumisesta haastavampaa. Alkukaudesta on vaikeampi ennkoida mitä kukin joukkue tekee ja minkälaisia pelikutsuja tai tendenssejä on luvassa.

Kauden ennakkosuosikkeja kysyttäessä Slivoskey listaa samoja nimiä kuin muutkin.

- Butchers vaikuttaa jälleen vahvalta joukkueelta. Roostersin hyökkäys voi jälleen tehdä paljon pisteitä, ja heidän puolustuksensa on kehittynyt. Tiedän, että Wolverinesissa halutaan parantaa viime kaudesta, ja myös Rajaritarit osoitti viime kaudella että he voivat olla kova joukkue. Ja uskon, että me voimme olla mukana tässä joukossa.

Crocodiles avaa kautensa kotiottelulla Roostersia vastaan. Joukkueet kohtasivat viime syksynä välieräottelussa, joka päättyi helsinkiläisten niukkaan voittoon.

22.05. kello 16.00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Crocodiles  -  Roosters    Otteluennakko     

Lue lisää:

Tehopuolustaja Brisbane jatkaa Crocodilesissa (6.4.2010)

Tony Sandhu Bearsista Crocodilesiin (3.2.2010)

Ruotsin maajoukkuelinjamies Crocodilesiin (26.1.2010)

Makkonen ja Kilpua vahvistamaan Crocodilesin puolustusta (21.1.2010)

Crocodiles pestasi toisen jenkkivalmentajan (12.1.2010)

Ville Wacklin Crocodilesiin, Pernulle jatkosopimus (6.1.2010)

Maajoukkuemies Martti Välimaa siirtyy Seinäjoelle (8.12.2009)

Jenkkikeskushyökkääjä Crocodilesiin (6.12.2009)

Vaahteraliigaennakko: Saints(20.5.2010)

Vaahteraliigaennakko: Trojans(18.5.2010)

Vaahteraliigaennakko: Rajaritarit(18.5.2010)

Vaahteraliigaennakko: Roosters(18.5.2010)

Vaahteraliigaennakko: Jaguaarit(18.5.2010)

Vaahteraliigaennakko: Wolverines (17.5.2010)