Rajaritarit pisti Butchersin tiukoille - katso ottelu tästä

21.5.2010


Butchers avasi kauden voitolla

Rajaritarit pisti Butchersin tiukoille - katso ottelu tästä

Hallitseva Suomen mestari Porvoon Butchers joutui tekemään täyden työn pitääkseen Lappeenrannan Rajaritarit takanaan Vaahteraliiakauden avausottelussa perjantaina. Jännittävä SAJL:n Nettitv-ottelu päättyi lopulta Butchersin 31-21(17-6) -voittoon.

Peli näytti pelatulta päätösneljänneksen alussa, kun Butchers johti 24-6 ja Josh Brisco katkaisi Mackenzie McGradyn syötön. Rajaritareiden puolustus pysäytti kuitenkin porvoolaishyökkäyksen, ja hetkeä myöhemmin McGeady löysi laitahyökkääjä Anthony Squillinin maalialueen kulmasta. Rajaritareiden ensimmäinen touchdown kavensi tilanteeksi 24-13. Heti aloituspotkun jälkeen Butchersin Markus Haverinen ja Robert Johnson sähläsivät pallon kentän pintaan, ja Rajaritarit pääsi hyökkäämään seitsemän jaardin päästä porvoolaisten maaliviivasta. Squillinin toinen kiinniottotouchdown ja Markku Luodon kahden pisteen lisäpistesuoritus toivat Lappeenrantalaiset jo kolmen pisteen päähän.

Sen pidemmälle kiri ei enää riittänyt, sillä Henri Myöhänen karkasi lyhyen heiton jälkeen ritaripuolustukselta ja teki 58-jaardisen touchdownin.

Butchers eteni ottelussa huikeat 526 jaardia. Vastuu jakautui laajalle rintamalle, sillä joukkueen keskushyökkääjistä kolme eteni yli 70 jaardia, ja seitsemän eri pelaajaa otti kiinni Johnsonin heiton.

Rajaritarien ykkösnimi oli nopeuttaan keskushyökkääjänä ja palauttajana esitellyt Mike Bolio. Hän juoksi 14 yrityksellä 123 jaardia. Pelinrakentaja Mackenzie McGrady oli hyvin pelanneen porvoolaispuolustuksen ahdistelemana epävarma etenkin ottelun alkupuolella. Hän heitti 28 kertaa, joista onnistui 11. Moni Rajaritareiden avainpelaajista urakoi sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä.

Butchers säkitti McGradyn viidesti. Konkarilinjamies Marko Luomalle kirjattiin 2,5 säkkiä.

Tilastot, Butchersin Otteluraportti

Katso tallenne SAJL:n Nettitv-lähetyksestä alla olevasta linkistä:

http://www.goodmoodtv.com/internettv/singlevideoplayer.jsp?account=sajl&id=18332342&videoId=21716471&width=512&height=288

Muut avauskierroksen ottelut:

22.05. kello 16.00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Crocodiles  -  Roosters    Otteluennakko     

22.05. kello 16.00 Palokan tekonurmi, Jaguaarit  -  Trojans    Otteluennakko     

23.05. kello 18.00 Velodromi, Wolverines  -  Saints    Otteluennakko