Saints-Roosters tänään suorana netissä

4.6.2010


Saints metsästää ensimmäistä kotivoittoaan liigassa.

Saints-Roosters tänään suorana netissä

SAJL:n Nettitv:n viikon otteluna nähdään Tampereen Pyynikillä pelattava Saintsin ja Roostersin kohtaaminen. Kolmatta kauttaan Vaahteraliigassa pelaava Saints pyrkii avaamaan kotivoittotilinsä liigassa, sillä tamperelaisten liigataipaleen molemmat voitot ovat tulleet vieraskentältä.

Joukkueet ovat aloittaneet kauden identtisin ohjelmin mutta erilaisin tuloksin. Roosters on pystynyt vääntämään arvokkaat voitot sarjan kärkikastiin povatuista Crocodilesista ja Wolverinesista. Saints puolestaan koki avauskierroksella murskatappion Wolverinesille. Viime perjantaina Saintsin peli näytti jo paremmalta, mutta Crocodiles haki kuitenkin 31-10 -voiton Tampereelta.

Liigan pelinrakentajatilastoa johtava Roostersin Ryan Rufener valittiin Vaahteraliigan viikon pelaajaksi toisella kierroksella. Saints saa kokoonpanoonsa mukaan viime kaudella Wolverinesissa pelanneen ruotsalaislinjamiehen Rasmus Anderssonin, mutta puolustuksesta on sivussa tärkeä palanen, kun tukimies Greg Hadley loukkaantui Crocodiles-ottelussa.

Nettitv-lähetys käynnistyy ennakko-osuudella jo kello 18.10. Valmentajahaastattelujen lisäksi luvassa on kymmenen vuoden tauon jälkeen kentille palanneen Mika Elorannan haastattelu.

Lähetyksen näet tästä: http://www.sajl.fi/media/netti-tv/

Saintsin Otteluennakko   

Saints-Roosters Veikkauksen vedonlyöntikohteena(4.6.2010)

Muut kolmannen kierroksen Vaahteraliigaottelut:

05.06. kello 16.00 Keskuskenttä, Porvoo
  Butchers  -  Trojans  
  Otteluennakko     
06.06. kello 15.00 Kimpisen urheilukenttä, Lappeenranta
  Rajaritarit  -  Jaguaarit  
  Otteluennakko     
06.06. kello 18.00 Velodromi, Helsinki
  Wolverines  -  Crocodiles  
  Otteluennakko