Wolverines juoksi vierasvoiton

11.6.2010


Joseph Doss teki neljä toucdownia

Wolverines juoksi vierasvoiton

 

Helsingin Wolverines jauhoi laajemman materiaalinsa ja vahvan juoksupelin turvin voiton Jyväskylän Jaguaareista perjantai-illan Nettitv-ottelussa. Wolverinesin kauden kolmas voitto irtosi lukemin 14-38 (7-20).

 

Ensimmäisellä puoliajalla Jaguaarit pysyi vielä pelissä mukana, mutta ei pystynyt hyödyntämään pisteidentekomahdollisuuksiaan. Joukkue pääsi kerran viiden jaardin päähän Wolverinesin maaliviivasta, ja myöhemmin vielä vajaan 20 jaardin päähän vastustajan maaliviivasta, mutta kumpikaan hyökkäysvuoro ei tuottanut lisäpisteitä. Jaguaarien puolustus puolestaan pystyi hidastamaan Wolverinesin hyökkäystä, mutta ratkaisevilla hetkillä vieraat yleensä saivat aina jaardit täyteen.

 

Joseph Doss teki ensimmäisen ottelun neljästä touchdownistaan Wolverinesin ensimmäisellä hyökkäysvuorolla. Kotijoukkue vastasi välittömästi, kun pelinrakentaja Santeri Supi löysi Lukkes Gilganin touchdownin arvoisesti. Dossin huikea lentopotkun palautus ja Ben Webbin kiinniotto nostivat kuítenkin helsikiläiset 20-7 –taukojohtoon. Wolverinesilla oli mahdollisuus kasvattaa johtoaan juuri ennen taukoa, kun pallo oli jo Jaguaarien yhden jaardin viivalla. Johnson heitti kuitenkin ahdistettuna huonon heiton, jonka Jaguaarien William Lahti katkaisi.

 

Monet Jaguaarien avainpelaajista urakoivat koko ottelun sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä, mikä alkoi näkyä toisella puoliajalla. Wolverinesin keskushyökkääjät karkasivat aiempaa useammin Jaguaarien puolustajilta, ja Dossin ja Stokesin kolmannen neljänneksen touchdownit käytännössä ratkaisivat ottelun.

 

Supi heitti ottelussa kaksi touchdownia. Wolverinesin pelinrakentaja Cedric Johnson heitti kaksi touchdownia ja kaksi syötönkatkoa. Jaguaarien James Perez kasvatti tämän kauden syötönkatkojen määränsä jo neljään. Vaahteraliigan yhden kauden ennätys on seitsemän. Wolverinesin potkaisija Aku Kuhlmanin kaikki neljä lisäpistepotkua blokattiin.

 

Joseph Doss on tehnyt neljässä ottelussa yhteensä 13 touchdownia.

 

Tappio oli Jaguaareille kolmas perättäinen. Joukkueen ainoa voitto on peräisin avauskierroksen Trojans-ottelusta.

 

Perjantain Nettitv-lähetyksen tallenne julkaistaan myöhemmin SAJL:n nettisivujen Media-osiossa.

 Otteluraportti Tilastot

Jaguaarit - Wolverines 14-38 (7-14,0-6,0-12,7-6)

1. neljännes
09:30 0-6 Doss, lisäpiste epäonnistui
06.54 7-6 Gilgan, lisäpiste Kulmala
00:23 7-14 Doss, lisäpiste (2) Stokes

2. neljännes
06.04 7-20 Webb, lisäpiste epäonnistui

3. neljännes
10.49 7-26 Doss, lisäpiste epäonnistui
04.41 7-32 Stokes, lisäpiste epäonnistui

4. neljännes
03.15 14-32 Perez, lisäpiste Kulmala
01.16 14-38 Doss, lisäpiste epäonnistui