Antti Aarnio: Mukavalta tuntui

15.6.2010


Liigakiekkoilija aikoo jatkaa jenkkifutiksen parissa

Antti Aarnio: Mukavalta tuntui

- Mukavalta tuntui päästä rytistelemään, SM-liigakiekkoilija Antti Aarnio kommentoi lauantaista jenkkifutisdebyyttiään. Aarnio pelasi Northern Lightsin paidassa TAFTia vastaan ottelussa, jonka oululaiset hävisivät 36-42. Aarniolle kirjattiin ottelussa viisi taklausta, mikä jakaa kakkossijan oululaisten taklaustilastossa.

Aarnion oli alunperin tarkoitus pelata kulmapuolustajana, mutta miespulan takia oululaiset joutuivat siirtämään hänet keskimmäiseksi tukimieheksi.

- Kuulin siitä tuntia ennen peliä. En osaa itse sanoa miten meni. Sanoivat, että minulla oli ensimmäisen puoliajan jälkeen eniten soolotaklauksia. Toisella puoliajalla pelasin vain erikoisjoukkueissa, Aarnio kertasi.

- Oli se sitä mitä odotinkin. Sormet ja niska ovat hellinä. Mutta pikkupojasta asti olen miettinyt, miltä tuntuisi kokeilla jenkkifutista, Aarnio hehkutti sunnuntai-iltana.

- Pääsin antamaan muutaman hyvän niitin. Suurimmat vaikeudet olivat pelin lukemisessa, yhdeksän kautta SM-liigassa pelannut Aarnio arvioi omaa esitystään.

Koko uransa Kärppiä edustaneella Aarniolla ei ole vielä sopimusta ensi kaudeksi. Hän ei kuitenkaan pidä jenkkifutiskokeiluaan riskinä sopimusneuvottelujen kannalta.

- Todennäköisempää on loukkaantua puulaakifutiksessa.

Aarnio aikookin jatkaa jenkkifutiksen parissa. Tosin mikäli hän allekirjoittaa sopimuksen tulevasta kiekkokaudesta, kesäharrastus saa jäädä. Northern Lightsin seuraava ottelu jää häneltä joka tapauksessa väliin kiekkokoulun pitämisen takia, mutta Aarnion tähtäimessä on jo sitä seuraavan kierroksen kotiottelu 69ersia vastaan. Pelipaikkatoivekin on selvä.

- Pallon kanssa tekisi mieli juosta.

 Northern Lights  -  TAFT 36 - 42 (17 - 21) Tilastot