Wolverines vahvistuu kahdella konkarilla

17.6.2010


Jarmo Rantanen ja Sami Sillgren Wolverinesin vahvuuteen

Wolverines vahvistuu kahdella konkarilla

Wolverinesin liigajoukkue sai kuluvalla viikolla kaksi uutta pelaajaa treeneihinsä, kun Jarmo Rantanen ja Sami Sillgren liittyivät joukkueen vahvuuteen.

Miehet ovat toki tuttuja ennestään jenkkifudiskentiltä ja molemmat tekevät paluun välivuoden jälkeen. Jarmo on pelannut aikaisemminkin Wolverinesissa ja lisäksi hän kävi kokeilemassa NFLE-vauhtia Kölnin väreissä. Hän on pelannut hyökkäyksen ja puolustuksen linjassa ja lisäksi mies on antanut pitkiä aloitussyöttöjä potkupeleissä. Lopullinen rooli joukkueessa tulee muotoutumaan lähiviikkoina.

Sami Sillgren on puolestaan edustanut suurimman osan urastaan Turku Trojansia. Samille on kaavailtu roolia lähinnä puolustuksen linjassa, jossa Wolverinesilla onkin viime aikoina ollut hieman loukkaantumisongelmia.

- Emppu (Jarmo Rantanen) ja Sami ovat molemmat erittäin tervetullut lisä joukkueeseen, toteaa joukkueenjohtaja Peetja Mannila.

- Molemmat ovat kokeneita pelaajia, joten uskon heidän pääsevän mukaan pelivauhtiin nopeasti, vaikka toki alkukankeutta voi olla havaittavissa. Toivottavasti kaikki saadaan kuntoon ja molemmat pystyvät pukemaan jo huomiseen peliin.

Vaahteraliigassa kolmantena oleva Wolverines kohtaa perjantain Nettitv-ottelussa Turun Trojansin. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SAJL:n ja Veikkauksen nettisivuilla. Ottelu on myös Veikkauksen vedonlyöntikohteena.

Vaahteraliigan viidennen kierroksen ottelut:

18.06. kello 18.30 Velodromi, Helsinki   Wolverines  -  Trojans    Otteluennakko     

19.06. kello 16.00 Pyynikki, Tampere   Saints  -  Butchers    Otteluennakko     

19.06. kello 16.00 Velodromi, Helsinki   Roosters  -  Rajaritarit    Otteluennakko