Rajaritarit ja Saints vastakkain Nettitv-ottelussa

2.7.2010


Rajaritarit pyrkii pysyttelemään mukana playoff-taistossa

Rajaritarit ja Saints vastakkain Nettitv-ottelussa

Perjantain Nettitv-ottelussa ottavat mittaa toisistaan Rajaritarit ja Saints. Kotijoukkue Rajaritarit pyrkii pysyttelemään mukana pudotuspelitaistelussa, sillä joukkue on sarjassa viidentenä, tasapisteissä ottelun vähemmän pelanneen Crocodilesin kanssa. Lappeenrantalaisillaan on tilillään kaksi voittoa, otteluista Jaguaareja ja Trojansia vastaan.

Vierasjoukkue Saints puolestaan pyrkii avaamaan voittotilinsä. Tamperelaisilla on tilillään viisi tappiota, ja piste-ero on murheelliset 160 pistettä pakkasen puolella. Liigan ylivoimaisesti eniten pisteitä päästäneen puolustuksen suurin haaste on Rajaritareiden nopean keskushyökkääjän Mike Bolion pysäyttäminen. Kuusi touchdownia tehnyt Bolio on liigan juoksujaarditilastossa kolmantena. Tamperelaisten hyökkäyksestä on sivussa joukkueen kiinniottotilaston kakkonen, laitahyökkääjä Davin Pena.

 Ottelulähetys käynnistyy kello 18.10 ja itse ottelu kello 18.30 osoitteessa http://www.sajl.fi/media/netti-tv/ . Ottelu on myös Veikkauksen vedonlyöntikohteena.

Rajaritarit-Saints vedonlyöntikohteena(2.7.2010)

Rajaritareiden Otteluennakko     

Kierroksen muut ottelut:

03.07. kello 16.00 Keskuskenttä, Porvoo   Butchers  -  Wolverines    Otteluennakko     

03.07. kello 16.00 Yläkenttä, Turku   Trojans  -  Crocodiles  

04.07. kello 16.00 Palokan tekonurmi, Palokka   Jaguaarit  -  Roosters    Otteluennakko