Roosters piti Trojansin nollilla

12.7.2010


Puolustukselle kahdeksan pallon riistoa

Roosters piti Trojansin nollilla

Puolustukselle kahdeksan pallon riistoa

Roostersin puolustus kunnostautui joukkueen ottaessa 32-0 (18-0) kotivoiton Turku Trojansista. Puolustus otti neljä rähmäystä ja neljä syötönkatkoa haltuunsa ja palautti näistä kolme maalia samalla kuin se esti Trojansin pisteiden teon. Roostersille nollapeli oli ensimmäinen sitten 2006 heinäkuun ja Trojansin se on nollannut viimeksi vuonna 1997. Trojans ei taasen ole tehnyt pisteitä nyt 10 neljännekseen.

Roosters teki ensimmäisen neljänneksen ainoat pisteet Efe Evwarayen palauttaessa Trojansin pudottaman pallon maaliin 42-jaardin päästä maalista. Toisella neljänneksellä oli Roostersin hyökkäyksen vuoro tehdä maalit ja Ryan Rufener tavoitti ensin Petteri Salovallan ja hieman myöhemmin Lauri Pehu-Lehtosen maalialueelta. Kun ensimmäinen potku osui tolppaan ja seuraavat lisäpistepelit epäonnistuivat jäi puoliaikatulokseksi 18-0 kotijoukkueen johto.

Kolmannella neljänneksellä pisteitä ei nähty, mutta liekö ollut kuumuudesta johtuvaa, kun molemmat joukkueet ottivat vääriä aloituksia ja paitsioita vuorotahtia.

Neljännellä neljänneksellä Roosters ratkaisi ottelun lopullisesti kuudessatoista sekunnissa. Ensin Charles McCrea katkaisi Trojans syötön ja palautti sen 42-jaardin maalisuoritukseksi. Ja 16 sekunttia myöhemmin Teppo Havo nappasi maassa maanneen pallon hyppysiinsä ja juoksi pallon maaliin 32-jaardin päästä. Kun Pehu-Lehtosen potkut painuivat haarukkaan jäi lopputulokseksi 32-0.

Ottelun pisteiden tekijät

1. neljännes
6-0 Ewvaraye, lp epäonnistui

2. neljännes
12-0 Salovalta, lp epäonnistui
18-0 Pehu-Lehtonen, lp epäonnistui

3. neljännes
-

4. neljännes
25-0 McCrea, lp Pehu-Lehtonen
32-0 Havo, lp Pehu-Lehtonen