Vaahteraliiga jäämässä EM-tauolle

15.7.2010


Vaahteraliigassa kaksi peliä lauantaina ennen EM-taukoa

Vaahteraliigassa kaksi peliä lauantaina ennen EM-taukoa

Vaahteraliigassa pelataan lauantaina vielä kaksi peliä ennen EM-taukoa. Lauantain peleissä Helsingissä Wolverines saa vieraakseen Rajaritarit ja Seinäjoella Crocodiles isännöi Jaguaareja.

Wolverinesin ja Rajaritareiden kohtaamisessa on paljon pelissä pudotuspelejä ajatellen. Rajaritarit tarvitsevat kuumeisesti voittoa pitääkseen itsensä mukana pudotuspelitaistossa. Kun joukkue on hävinnyt sekä Roostersille että Crocodilesisse kauden ainoat keskinäiset ottelut, olisi ainoa keskinäisen ottelun häviäminen Wolverinesille vaikea ylipäästävä este neljän parhaan joukkoon pääsemiseksi. Wolverinesille taas sarjapisteet lauantailta varmistaisivat pudotuspelipaikan jo hyvin suurella varmuudella.

Crocodilesin ja Jaguaarien kohtaamisessa pisteet olisivat myös arvokkaita molemmille. Crocodiles tarvitsee pisteitä pudotuspelipaikoista taisteltaessa ja erityisesti mieliessään kotietua pudotuspeleihin sillä ei ole varaa tappioihin. Jaguaarit taas varmistaisivat liigan viimeisen sijan välttämisen yhdellä voitolla.

Lauantain pelien jälkeen liiga jää tauolle ja seuraavat ottelut pelataan EM-kisojen jälkeen 6-8.8.

8. Kierros 17.7.
17.07. kello 16.00 Velodromi, Helsinki
  Wolverines  -  Rajaritarit  
  Otteluennakko     
17.07. kello 16.00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Seinäjoki
  Crocodiles  -  Jaguaarit  
  Otteluennakko