Gilgan jätti Jaguaarit

2.8.2010


Monitoimimies jättää aukon jyväskyläläisten hyökkäykseen ja puolustukseen

Gilgan jätti Jaguaarit

Jyväskylän Jaguaarien amerikkalaisvahvistus Lukkes Gilgan on jättänyt joukkueen. Ensisijaisesti takamiehenä Jaguaareissa pelannut Gilgan palasi takaisin Yhdysvaltoihin, jossa hän aloitti Quincy Universityssä ensimmäisen valmennuspestinsä takakentän valmentajana.

Joukkueen pistetilaston jaetulla ykkössijalla olevan Gilganin lähtö ei tullut Jaguaareille yllätyksenä. Jo ennen sopimuksen kirjoittamista oli tiedossa että Gilgania odottavat uudet haasteet kotimaassaan. Jaguaarit eivät ole ainakaan vielä olleet yhteydessä yhteenkään pelaajaan Gilganin jättämän aukon paikkaamiseksi. Joukkue kohtaa perjantain Nettitv-ottelussa Trojansin, kun Vaahteraliiga palaa maajoukkuetauolta.

Jaguaarien muiden jenkkivahvistusten tavoin Gilgan pelasi sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Hän teki pelaamissaan kuudessa ottelussa kuusi touchdownia, saman verran kuin maanmiehensä James Perez. Juoksujaardeissa Gilgan on Jaguaarien toiseksi paras pelaaja, 45 jaardia Akumatti Lehtisen takana. Gilgan on myös Jaguaarien taklaustilaston kolmonen.