Nuoret pelinrakentajat vastakkain Nettitv-ottelussa

6.8.2010


Trojans vastaan Jaguaarit, Andersson vastaan Supi Yläkentällä

Nuoret pelinrakentajat vastakkain Nettitv-ottelussa

Vaahteraliiga ja samalla myös SAJL:n Nettitv palaavat EM-tauolta tänään perjantaina. Turussa kohtaavat Trojans ja Jaguaarit ja samalla kaksi nuorta kotimaista pelinrakentajaa, Trojansin Joonas Andersson ja Jaguaarien Santeri Supi.

Trojans on voittanut tällä kaudella vain yhden ottelun, mikä tarkoittaa sitä, että takavuosien kestomenestyjän pudotuspelitön putki venyy jälleen vuodella. Edellisen kerran Trojans on ollut mukana playoffeissa viisi vuotta sitten.

Jaguaareilla puolestaan on tilillään kaksi voittoa, avauskierroksen voitto Trojansista sekä jatkoaikavoitto Saintsista. Jyväskyläläisillä on periaatteessa vielä mahdollisuudet neljän parhaan joukkoon, mutta se vaatisi voittoa jäljellä olevista kolmesta ottelusta sekä Butchersin täydellistä romahtamista.

Avauskierroksella Jaguaarit päihitti Trojansin 31-20 hyvin pyörineen heittopelinsä turvin. Supi heitti ottelussa neljä touchdownia vajaamiehistä Trojansin takakenttää vastaan.

Pelinrakentajakaksikosta Andersson on heittänyt tällä kaudella 11 syötönkatkoa ja vain kolme touchdownia onnistumisprosentilla 47. Trojansin hyökkäys onkin ollut liigan tehottomin. Supi on heittänyt kahdeksan touchdownia ja kolme syötönkatkoa. Hänen heittojensa onnistumisprosentti on 40.

Ottelu alkaa Turun Yläkentällä kello 18.30 ja Nettitv-lähetys kello 18.15. Ennen ottelun alkua on luvassa molempien päävalmentajien sekä EM-kisoista Jaguaareihin ja keskushyökkääjän paikalta hyökkäyksen linjaan palanneen Joonas Raatikaisen haastattelut. Ottelun näet osoitteesta http://www.sajl.fi/media/netti-tv/ sekä Veikkauksen nettisivuilta. Ottelu on tuttuun tapaan myös Päivän Parin ja Livevedon kohteena.

Trojans-Jaguaarit vedonlyöntikohteena(6.8.2010)

Trojansin otteluennakko


Poissa perjantain ottelusta:

Trojans

Sami Toivonen, Enes Becic, Tom Skoczylas, Janne Stenberg, Heikki
Nevalainen, Otto Kurkijärvi

Jaguaarit

Lukkes Gilgan, Jarno Sinjaga, Joona TeittinenEpävarmat:

Trojans

Janne Salonen, Manos Papandreu,

Jaguaarit

Jussi Kangas, Sampo Kulju, Mikko Suominen, Aki Parvianen, Paavo

Ryynänen, Aki Ollenberg, Jani Joutsen, Pyry Puttonen, Adris Naderi,

Taimo Halme