Vaahteramaljan yhteydessä runsaasti ohjelmaa

17.8.2010


kuva:www.bagjump.com
kuva:www.bagjump.com


Mukana bagjumpia, Redrama ja Zoom

Vaahteramaljan yhteydessä runsaasti ohjelmaa

Vaahteramalja XXXI järjestetään la 4.9.2010 ISS-Stadionilla Vantaalla.
Tänä vuonna lähdemme juhlimaan finaaliottelua monipuolisemmin sekä värikkäämmin. Vaahteramaljaan kannattaa nyt tuoda mukanaan ystäviä ja perheenjäseniä, tapahtumassa on paljon nähtävää ja kuultavaa!
Tästä karkelosta ei kannata jäädä pois!

Tail Gate -tori aukeaa kello 12:00, jolloin torilla nähdään huikea Bagjumpin freedrop -esitys. Kaksi nosturia nostavat stunthyppääjät 12-20 metrin korkeuteen, joista he tippuvat alas patjalle mitä hulluimmalla tavalla. Stunt-miehet ovat itävaltalaisia ja suomalaisia lumilautailijoita. Vastaavanlaista showta ei ole Suomessa ennen nähty. Bagjump on myös avoinna yleisöllemme. Bagjump on ollut tämän vuoden hitti festareilla ja ulkoilmatapahtumissa, joten nyt kannattaa tulla kokeilemaan vapaan tiputuksen huumaa!

Myös urheilu- ja raittiusseura Zoom on mukana tapahtumassa. Zoomin kanssa järjestämme näytösottelun, jossa kohtaavat Zoomin julkkisjoukkue vs naisten maajoukkue. Tiedossa on erittäin huumoripohjainen ottelu, jonka avulla myös esittelemme katsojille amerikkalaisen jalkapallon säännöt ja salat!

Esiintymislavalle puolestaan nousee ehdottomasti Suomen kovin rap-artisti REDRAMA! Tail Gate -torilla on lisäksi kahvila/anniskeluteltta, promopisteitä, ruokapisteitä ja paljon kaikkea muuta.

Päivän kruunaa finaaliottelu, joka käynnistyy klo 16:15