Slivoskey: Wolverinesin hyökkäyksen pysäyttäminen on haaste

21.8.2010


"He ansaitsevatkin olla liigan kärkijoukkue"

Slivoskey: Wolverinesin hyökkäyksen pysäyttäminen on haaste


Seinäjoella pelataan lauantaina runkosarjan voitosta, kun yhteen ottavat Crocodiles ja Helsingin Wolverines. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi helsinkiläisten 50-49 -voittoon.

Crocodilesin päävalmentaja Eric Slivoskey antaa tunnustusta ensimmäistä runkosarjan ykkössijaansa tavoittelevalle Wolverinesille.

- He ansaitsevatkin olla kärkijoukkue tällä hetkellä. He löytävät keinot tehdä isoja pelejä ja voittaa otteluita. Kunnioitan heidän valmennustiimiään, heidän joukkueensa on aina hyvin valmistautunut, Slivoskey kehuu. 

Wolverinesin hyökkäys on ollut tällä kaudlla liigan tehokkain, ja Crocodilesia vastaan joukkue eteni yli 500 jaardia.

- Wolverinesin hyökkäyksen pysäyttäminen on haaste meille. Viimeksi emme onnistuneet siinä kovinkaan hyvin, joten odotan pelaajiemme pelaavan nyt paremmin. Meidän pitää olla kurinalaisia ja taklata paremmin. Wolverinesin taitopelipaikkojen pelaajat eivät ole isoja, mutta he ovat aggressiivisia ja vaikeita taklattavia. Ongelma on, että emme voi keskittyä vain yhteen pelaajaan, koska heillä on useita pelaajia jotka voivat voittaa ottelun heille. Heidän hyökkäyksen linjansa on iso ja fyysinen.

Toista kauttaan Crocodilesia valmentava Slivoskey tietää kotiedun merkityksen joukkueelleen.

- Pidän Helsingistä, mutta en mielelläni matkustaisi etelään välierissä, Slivoskey naurahtaa.

- Matkustaminen on raskasta, ja vieraissa pelaaminen luo lisähaasteita jotka saattavat häiritä joukkueen keskittymistä.