Crocodiles välieriin seitsemän ottelun voittoputkessa

25.8.2010


Slivoskey: Wolverines-voitto toi lisää itseluottamusta

Crocodiles välieriin seitsemän ottelun voittoputkessa

Lauantaina Seinäjoella pelattavasta Vaahteraliigan välierästä on lupa odottaa tiukkaa kamppailua. Runkosarjavoittaja Crocodilesin ja Roostersin kolme edellistä keskinäistä kohtaamista ovat olleet äärimmäisen tiukkoja. Tällä kaudella kotiedulla ei ole ollut merkitystä, sillä avauskierroksella Roosters nousi 27-24 -voittoon Seinäjoella, ja Crocodiles otti 21-20 -jatkoaikavoiton Velodromilta. Vuosi sitten joukkueet kohtasivat välierässä Helsingissä, ja Roosters eteni Vaahteramaljaan lukemin 36-33.

- Joukkueet ovat hyvin tasaisia. Heidän hyökkäyksensä on vaikea pysäytettävä, ja heillä on paljon potentiaalia tehdä isoja pelejä. Tänä vuonna Roostersin puolustus on nopeampi ja fyysisempi, Crocodilesin päävalmentaja Eric Slivoskey sanoo peliään viime vuosista parantaneesta helsinkiläispuolustuksesta.

- Meillä on aggressiivinen puolustus, mutta hyökkäyksemme on ehkä hieman tasapainoisempi, toista kauttaan Seinäjoella valmentava Slivoskey vertaa.

Crocodilesin puolustus pelasi erinomaisen ottelun päätöskierroksella, kun joukkue pysäytti liigan tehokkaimman hyökkäysjoukkueen Wolverinesin. Crocodiles piti Wolverinesin 47 juoksujaardissa ja säkitti Cedric Johnsonin peräti 11 kertaa.

- Voitto Wolverinesista toi lisää itseluottamusta. Pelasimme hyvin, ja puolustuksemme loi Wolverinesille painetta koko ottelun ajan.

- Roostersia vastaan meidän täytyy pitää heidät ilman isoja pelejä ja pakottaa heidät pitkiin hyökkäysvuoroihin. He scouttaavat vastustajat hyvin, joten heitä on vaikea yllättää, Slivoskey pohtii.

Peli kehittynyt

Alkukaudesta Crocodiles kärsi tappiot Roostersille ja Wolverinesille, mutta on voittanut viimeiset seitsemän peliään.

- Pelimme on kehittynyt, mutta se ailahtelee vieläkin liikaa. Meillä ei ole varaa olla huolimattomia lauantaina, tai muuten olemme kotona loppuotteluviikonloppuna. Panokset ovat nyt kovat, joten edellisillä seitsemällä ottelulla ei ole merkitystä jos häviämme nyt.