Nendel: Dossin puuttuminen ei muuta Butchersin puolustusta

26.8.2010


"Olemme keskittyneempiä ja terveempiä kuin viimeksi Wolverinesia vastaan"

Nendel: Dossin puuttuminen ei muuta Butchersin puolustusta

Kuudetta perättäistä Suomen mestaruuttaan tavoitteleva Porvoon Butchers pelaa finaalipaikasta sunnuntain NettiTV-kamppailussa Wolverinesia vastaan. Runkosarjassa kolmanneksi sijoittuneet porvoolaiset ovat kärsineet loukkaantumisista koko kauden, mutta nyt joukkue alkaa olla täysissä voimissa. Runkosarjassa porvoolaiset hävisivät kotonaan Wolverinesille 7-39, mutta päävalmentaja Jim Nendelin mukaan joukkueen ilme on nyt erilainen kuin tuolloin.

- Kun hävisimme Wolverinesille, olimme menettäneet kahdeksan pelaajaa loukkaantumisten takia edellisellä kierroksella. Meillä oli vaikeaa, ja Wolverines pelasi fantastisen hyvän ottelun. Se oli nolo tappio meille, mutta uskon, että olemme paljon keskittyneitä ja terveempiä nyt. Me emme ole niinkään ajatelleet voittoja tai tappioita, vaan olemme keskittyneet pelimme parantamiseen, Nendel sanoo porvoolaisten runkosarjasta.

Dossin loukkaantuminen ei aiheuta muutoksia
 
Wolverines menetti tehomiehensä Joseph Dossin sairastuvalle, mutta Nendelin mukaan Butchers ei aio muuttaa puolustuspelisuunnitelmaansa.

- Meidän pitää pelata Wolverinesia vastaan eikä vain yhtä pelaajaa vastaan. He ovat onnistuneet hyvin hyökkäyksessä koko kauden, ja heillä on useita pelaajia jotka voivat tehdä isoja pelejä. Valmistaudumme peliin olettaen, että Doss pelaa, Nendel sanoi keskiviikkona ennen kuin Wolverines tiedotti Dossin poissaolosta.

- On harmi, jos Doss ei pysty pelaamaan, haluaisimme pelata täysikuntoista Wolverinesia vastaan.

4-6 avainpeliä

Nendel korostaa virheiden välttämistä voiton avaimena.

- Meidän pitää taklata hyvin. Meidän pitää rajoittaa Wolverinesin mahdollisuuksia tehdä isoja pelejä. Hyökkäyksessä meidän pitää olla tekemättä virheita ja ottaa se, minkä puolustus meille antaa. Jenkkifutisottelut ratkeavat yleensä 4-6 avainpeliin. Se joukkue joka tekee ne pelit, voittaa ottelun, ja toivottavasti me olemme pelintekijöitä sunnuntaina. 

Wolverines-Butchers pelataan sunnuntaina kello 15 Velodromilla Helsingissä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä SAJL:n NettiTV:ssä: http://www.sajl.fi/media/netti-tv/

Joseph Dossin kausi ohi(26.8.2010)