E13 ja D15 junnuturnaus Velodromilla

26.8.2010II Janneniska Junior Football Tournament pelataan lauantaina 11.09. Helsingin Velodromilla.

Tervetuloa Velodromille lauantaina 11.9.2010 klo 9-18 järjestettävään yksipäiväiseen GP-turnaukseen (Mäkelänkatu 70, Helsinki).

Ikäryhmät:
• E-nuoret (-97 jälkeen syntyneet)
• D-nuoret (-95 jälkeen syntyneet)

Taso:
• E-nuoret: eivät pelaa turnausvoitosta / paremmuudesta
• D-nuoret: 1. divisioona

Turnaukseen määrättyjä joukkueita ovat: Espoo Devils (D ja E), Helsinki 69ers (D ja E), Vantaa TAFT (D ja E), Kouvola Indians (D ja E), Porvoo Butchers (D ja E), Helsinki Roosters (E) sekä Sipoo Bulldogs (E). Ennalta turnaukseen määrättyjen joukkueiden lisäksi turnaukseen voidaan ottaa
mahdollisuuksien mukaan muita joukkueita.

Turnausmaksu on 75 eur / osallistuva joukkue. Lasku lähetetään osallistuville joukkueille ilmoittautumisen jälkeen. Turnauksessa noudatetaan lajiliiton (SAJL) niitä sääntöjä, mitä kyseisten ikäluokkien sarjoista on määrätty.

Joukkueet punnitaan turnauspaikalla ennen ensimmäistä ottelua. Yli-ikäiset pelaajat tulee merkitä kypärään teipattavalla Y-kirjaimella. Painorajan ylittävät pelaajat tulee merkitä liitosta saaduilla kypärätarroilla. Jos joukkueella ei
kypärätarroja ole, tulee asia hoitaa liiton nuorisopäällikön kanssa ennen turnausta.

Otteluita pelataan kolmella kentällä. Turnauspäivän otteluohjelma tarkentuu, kun osallistuvat joukkueet ovat selvillä. Ottelut pelataan klo 9.00 - 18.00 välisenä aikana. D-nuorten osalta pelataan ensisijaisesti sarjan otteluohjelman mukaiset pelit ja muuten ohjelma pyritään luomaan niin, että jokaiselle joukkueelle tulisi kolme ottelua. D-nuorten 1. divisioonan sarjaohjelma: http://www.sajl.org/selaus/otteluohjelma.php?sarja=18&kausi=2010.

E-nuorten osalta ohjelma pyritään luomaan niin, että jokaiselle joukkueelle tulisi kolme ottelua.

Turnauspaikalla on ruoka- & juomapiste.

Ilmoittautumiset 27.8.2010 klo 18.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hallitus@69ers.fi. HUOM! Myös määrättyjen joukkueiden tulee ilmoittautua. Jokainen joukkue on velvollinen tuomaan yhden tuomarin per joukkue ja hänet pitää nimetä ilmoittautumisen yhteydessä.