Johnsonin veljekset vastakkain välierässä

29.8.2010


Cedric Johnson voittanut kaikki veljesten väliset ottelut Suomessa

Johnsonin veljekset vastakkain välierässä

Vuosi sitten veljekset Cedric ja Robert Johnson pelasivat vastakkain Suomen mestaruudesta, nyt panoksena on paikka Vaahteramaljassa. Veljesten väliset ottelut Suomessa ovat 3-0 pikkuveli Cedricille, joka voitti Butchersin pelinrakentajana Robertin Roostersin kahdesti viime kaudella.

Nyt molemmat edustavat eri seuroja kuin vuosi sitten, kun Robert pyrkii jatkamaan Butchersin mestaruusputkea ja Cedric yrittää johdattaa Wolverinesin seuran ensimmäiseen mestaruuteen. Runkosarjassa Wolverines höykytti Butchersia 39-7, ja Cedric Johnson juoksi yhden ja heitti kaksi touchdownia. Robert Johnsonin päivä oli puolestaan synkkä, hän heitti ottelussa viisi syötönkatkoa.

Veljesten runkosarjatilastot eivät ole kaukana toisistaan. Cedric heitti 20 touchdownia ja yhdeksän syötönkatkoa sekä 1 852 jaardia. Juosten hän kasvatti Wolverinesin pistetiliä yhdeksän touchdownin verran. Robert Johnson puolestaan jäi totuttua vaatimattomammille lukemille, hän heitti 22 touchdownia mutta peräti 15 syötönkatkoa, toiseksi eniten Vaahteraliigassa. Juosten hän teki viisi touchdownia.

Sunnuntain NettiTV-kamppailussa Cedric Johnson kohtaa suuremmat paineet, sillä Joseph Dossin loukkaantumisen takia Johnson ja keskushyökkääjä Stephen Stokes joutuvat kantamaan suuremman vastuun ahmojen hyökkäyspelistä.

Wolverines-Butchers alkaa Velodromilla kello 15. NettiTV-lähetys alkaa noin kello 14.45 osoitteessa http://www.sajl.fi/media/netti-tv/ Ottelun voittaja etenee Vaahteramaljaan Crocodilesia vastaan.

 Nendel: Dossin puuttuminen ei muuta Butchersin puolustusta(26.8.2010)