Päivi Korelin Roostersin puheenjohtajaksi

16.9.2010


Roostersille ensimmäinen naispuheenjohtaja

Päivi Korelin Roostersin puheenjohtajaksi

Helsingin Roostersin syyskokous valitsi tiistaina seuran uudeksi puheenjohtajaksi Päivi Korelinin. Liki kymmenen vuotta Roostersin toiminnassa mukana ollut Korelin on kuulunut seuran hallitukseen kuuden vuoden ajan. Viime vuosina hän toiminut myös seuran edustusjoukkueen joukkueenjohtajana.

- On mukava tulla valituksi puheenjohtajaksi seuraan, jossa hallituksen jäseninä on uusien ihmisten lisäksi kolme edellistä puheenjohtajaa. En pelkää joutuvani yksin minkään asian kanssa, päinvastoin. Yhdessä tekemisen meininki sai tarttumaan haasteeseen.

- Vaikka olenkin nainen ja ensimmäinen sellainen seuramme puheenjohtajana, ei se ole mikään esille nouseva asia. Roostersissa meitä kaikkia yhdistää yhteinen intohimo eli jenkkifudis.

Roosters on suomalaisen jenkkifutishistorian menestynein seura, mutta Korelin muistuttaa, että haasteita riittää.

- Yksi niistä on uusien valmentajien ja tekijöiden löytyminen jatkuvasti kasvavalle juniori- ja joukkuemäärälle. Lisäksi Helsinki on talousalueena ja toimintaympäristönä haasteellinen, kun kilpailemme muun muassa niukoista treenivuoroista useiden seurojen kanssa.

Seuran vahvuuksiksi Korelin listaa Roostersin positiivisen yhteishengen, vahvan historian mihin nojata, juniorijoukkueiden määrän sekä seurasta löytyvän tietotaidon eri osa-alueilla.