Mikkeli Bouncers 3-divisioonan kärkeen

21.9.2010
Bouncers pyysi ovimiesten tapaan yleisöltä tippiä isoon tynnyriin.
Bouncers pyysi ovimiesten tapaan yleisöltä tippiä isoon tynnyriin.

Mikkelissä pelattiin amerikkalaista jalkapalloa yli viidentoista vuoden tauon jälkeen, kun Bouncers isännöi 3-divisioonan turnausta.

Bouncers oli satsannut tapahtumajärjestelyihin ja oli  flyereiden avulla markkinoinut tapahtumaa Mikkelissä. Urpolan keinonurmikenttä Mikkelin keskustassa järvimaisemineen loi hyvät puitteet onnistuneelle syksyn toiselle turnaukselle 3-divisioonan turnaukselle. Bouncers on saanut useita yhteistyökumppaneita mukaan tukemaan toimintaansa ja mm. ottelun videokuvasi Mikkelin ammattikorkeakoulu,  ruokailun oli järjestänyt ravintola Hilla. Selostajaksi oli haettu Jukka Penttinen Karjaalta asti. Penttinen oli edellisen mikkeliläisseuran Horsesin perustajia. Lajista kiinnostunutta yleisöä oli paikalla reilut parisataa henkeä, jotka jaksoivat kannustaa omiaan loppuun asti.

Kouvola Indiansin kakkosjoukkue taisteli pelinrakentaja Mika Lindholmin johdolla ja ottelu oli tasaista vääntöä. Mikkelin runsaammat rivit alkoivat tuottaa tulosta ottelun edetessä.  Laitahyökkääjä Henri Heiskanen oli liukkaalla pelipäällä ja viimeisteli muutaman maalin. Janne Tissari kantoi menestyksellä palloa. Kokenut Jarmo Vepsäläinen pelasi varmasti puolustuslinjassa. Puolustuksesta erottui myös syötönkatkon maaliin asti juossut Mikko Kotilainen. Ottelu päättyi 34-16 (14-8).  Bouncers aloitti harjoittelun keväällä ja nyt joukkueen edestottamukset ovat menneet aimo askeleen eteenpäin.  

Videovälähdyksiä ottelusta.

Seinäjoki Gators peruutti osallistumisensa harmittavasti edellisenä päivänä ja otteluista kaksi jouduttiin näin peruuttamaan.

Mikkelissä rakennetaan maltillisesti pysyviä puitteita amerikkalaisen jalkapallon harrastamiselle. Seuran puheenjohtaja Mikko Vihanta ei pidä nousua 2-divisioonaan vielä ajankohtaisena. Harrastajapohjan lisääminen vankalle pohjalle on tärkeintä. Myöhemmin syksyllä Bouncers aloittaa koulukampanjan lukioikäisille nuorisojoukkueen perustaminen tähtäimessään.