Ari Evwaraye ECG:n puolustuksen koordinaattoriksi

14.10.2010Paluun tekevä helsinkiläisseura vahvisti valmennustiimiään

Ari Evwaraye ECG:n puolustuksen koordinaattoriksi

Vuosien tauon jälkeen kentille palaava East City Giants on kiinnittänyt puolustuksen koordinaattorikseen Ari Evwarayen. Evwarayen veljessarjan vanhin on pelannut viime kaudet Vaahteraliigaa Porvoon Butchersissa. Porvoolaisseuran riveissä hän on voittanut pelaajana neljä Suomen mestaruutta. 

- ECG:n perinteikäs historia ja legendaarinen asema Suomen jenkkifutiksessa on asia, jota kunnioitan syvästi ja olen imarreltu, että pääsen olemaan mukana kirjoittamassa tämän tarinan uusinta lukua. Uuden ECG:n arvot ja lähtökohdat ovat oikeita: harjoitellaan kovaa kehittäen etenkin nuoria pelaajia ja opettelemalla perusasiat oikein, 31-vuotias Evwaraye sanoo.

Päävalmentaja Stefan Karkulahden mukaan Evwaraye oli luonnollinen valinta ECG:n puolustuksen valmentajaksi.

- Kokemus Butchersin pelaajana sekä valmentajana on sellainen voimavara jota ei kannata jättää hyödyntämättä. Puolustuksen koordinoinnin lisäksi Arille tulee myös rooli tukimiesten valmentajana, Karkulahti kertoo.

- Henkilönä Ari Evwaraye sopii loistavasti ECG:n kovaan ja periksiantamattomaan valmennusporukkaan. Ari on persoonana reilu ja lämminhenkinen auktoriteetti, mutta vaatii harjoittelijalta paljon. Ari on ollut Porvoon mukana rakentamassa viittä Suomen mestaruutta, joten voittamisen kulttuuri on syvällä selkärangassa.