Johnson jatkaa Wolverinesissa

14.10.2010


Myös päävalmentaja Kari Leivoja jatkaa helsinkiläisjoukkueessa

Johnson jatkaa Wolverinesissa

Pelinrakentaja Cedric Johnson on allekirjoittanut sopimuksen Wolverinesin kanssa kaudesta 2011. Johnson johti viime kauden pronssijoukkueeen hyökkäystä erittäin tehokkaasti. Hyökkäys teki eniten pisteitä runkosarjassa ja sijoittui monessa kategoriassa aivan kärkeen.

Johnson itse oli heittotilastossa viidennellä sijalla 1 852 jaardillaan. Hän heitti runkosarjassa 20 touchdownia ja yhdeksän syötönkatkoa. Juosten hän keräsi eniten jaardeja Vaahteraliigan pelinrakentajista. 666 jaardillaan hän oli liigan juoksutilaston kuudes. 

Tuleva kausi on Johnsonille kolmas Suomessa. Kaudella 2009 hän voitti Suomen mestaruuden Porvoon Butchersin paidassa.

Myös päävalmentaja Kari Leivoja jatkaa Wolverinesissa.

- Cedric oli mielestäni erittäin hyvä pelinrakentaja meille viime kesänä. Hän ei ehkä ole kaikkein perinteisimpään pelinrakentajamuottiin istuva pelaaja, mutta hän on äärimmäisen lahjakas urheilija ja kun meille tarjoutui mahdollisuus allekirjoittaa sopimus myös ensi kaudesta, emme epäröineet hetkeäkään. Tulemme edelleen kehittämään hyökkäyssysteemiämme hänen ympärillään, jotta pystymme yhä paremmin ja paremmin hyödyntämään hänen vahvuuksiaan. Ja yksi iso asia hänen palkkaamisessaan on se, että hän tulee olemaan käytettävissämme myös tänä vuonna jo talvitreeneissä, joten saamme siltä osin myös etumatkaa moniin joukkueisiin nähden.