Mannila palaa Wolverinesin sivurajalle

1.12.2010


Johnsonille suurempi rooli Leivojan apuna

Mannila palaa Wolverinesin sivurajalle

Vaahteraliigan viime kauden pronssijoukkueen Helsingin Wolverinesin valmennustiimi alkaa saada lopullista muotoaan. Seura kertoi jo aiemmin Kari Leivojan jatkosta päävalmentajana. Puolustuksen valmentajaksi palaa Peetja Mannila, joka korvaa tehtävässä Jan Vilkon. Seuran puheenjohtaja Mannila on ollut pitkään joukkueen valmennuksessa mukana, mutta oli viime kauden sivussa. 

Vilkko jää pois valmennustiimistä henkilökohtaisista syistä. Myös Jesse Talikan rooli pienenee samoista syistä. Talikka keskittyy enemmän koripallovalmennuksen, mutta on mukana auttamassa Wolverinesia mahdollisuuksien mukaan.

Linjavalmentajana jatkaa Janne Seppä.

Leivoja tulee panostamaan lähinnä hyökkäyksen valmentamiseen yhdessä pelinrakentaja Cedric Johnsonin kanssa. Johnson tulee ottamaan isompaa roolia hyökkäyksen suunnittelusta, harjoittamisesta ja koordinoinnissa.

Puolustuksen valmennukseen Mannila saa mahdollisesti avukseen vuonna 2006 Wolverinesissa pelanneen ja silloin B-juniorit SM-kultaan valmentaneen Phil Hahmin. Seuran neuvottelut Hahmin kanssa ovat yhä kesken.