III-tason koulutus VOK-seminaarissa

2.12.20103-tason valmentajakurssi kurssitodistusten kera. Vas. Timo Kauppi, Teemu Kuusisto, Aki Ollenberg, Rami Lilja, Sami Telenius, Raine Vasanoja ja Risto Kivelä.
3-tason valmentajakurssi kurssitodistusten kera. Vas. Timo Kauppi, Teemu Kuusisto, Aki Ollenberg, Rami Lilja, Sami Telenius, Raine Vasanoja ja Risto Kivelä.

SAJL III-tason koulutus esiteltiin VOK-arviointiseminaarissa arvovaltaiselle joukolle.

Valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kehittämishankkeen arviontiseminaari pidettiin 30.11.2010 Marina Congress Centerissä Helsingissä. SAJL:n nuoriso- ja koulutuspäällikkö Heikki Halttunen esitteli lähes satapäiselle valmentaja- ja koulutusvastaavajoukolle lajin 3-tason koulutuksen seminaarin onnistuneita hankkeita osuudessa.

Vuonna 2006 käynnistynyt VOK-hanke on Suomen Liikunnan ja Urheilun, Suomen Valmentajien, Nuoren Suomen, Suomen Olympiakomitean ja Suomen Kuntoliikuntaliiton yhteishanke, jonka tavoitteena on kehittää lajien valmen-taja- ja ohjaajakoulutusta tasoilla 1-3. SAJL on kehittänyt kahden hankkeen avulla koulutustason 2 ja 3.

SAJL esimerkki 3-tason koulutuksen luomisesta pienikokoisena lajiliittona kiinnosti yli lajirajojen. "SAJL on dynaaminen Liitto, joka halusi tehdä oman näköisen koulutuksensa. Ratkaisevassa roolissa kurssin onnistumiselle oli opintomatka Louisiana Collegeen." Halttunen kertoi. Opintomatkasta julkaistiin "Oppia Louisianasta" valmennuskirjanen.