Stephen Stokes jatkaa Wolverinesissa

20.12.2010


Kaudella 2006 Wolverinesissa pelannut Phil Hahm palaa joukkueeseen

Stephen Stokes jatkaa Wolverinesissa

Keskushyökkääjä Stephen Stokes on allekirjoittanut jatkosopimuksen Vaahteraliigan viime kauden pronssijoukkueen Helsingin Wolverinesin kanssa. Tuleva kausi on Stokesille jo neljäs Wolverinesin paidassa. Hänellä on nimissään Vaahteraliigan yhden kauden piste-, touchdown- ja juoksujaardiennätykset. Kaudella 2008 Stokes juoksi 2 686 jaardia, ja teki 46 touchdownia ja 294 pistettä. Stokes on pelannut pääosin keskushyökkääjänä, mutta viime kaudella hän pelasi myös laitahyökkääjän tontilla.

Edellisen kolmen kauden aikana Stokes on pelannut Wolverinesissa 26 ottelua, joissa hän on juossut yhteensä 3 850 jaardia ja tehnyt yhteensä 65 touchdownia.

Kaudella 2006 Wolverinesissa pelannut Phil Hahm tekee myös paluun joukkueeseen. Hahm pelasi Wolverinesin hopeakaudella sekä pelinrakentajana että puolustuksen takakentällä. Wolverinesin mukaan Hahm tulee joukkueeseen kuitenkin ensisijaisesti valmentajan roolissa. Jo kaudella 2006 hän valmensi Wolverinesin B-nuoret Suomen mestareiksi. Nyt hänen roolinsa on lähinnä puolustuksen takakentän valmennuksessa.