Anthony de Carvalho Steelersin päävalmentajaksi

21.12.2010


Sopimuksella mittaa kolme vuotta

Anthony de Carvalho Steelersin päävalmentajaksi

Kakkosdivisioonan viime kaudella voittanut Kuopion Steelers on palkannut pitkään Suomessa vaikuttaneen Anthony de Carvalhon kolmivuotisella sopimuksella päävalmentajakseen.

Ykkösdivisioonapaikkaa hakenut Steelers sai valmentajarekrytointinsa päätökseen viikonloppuna, ja uusi valmennuspesti alkoi välittömästi yhdellä
käytännön harjoitussessiolla ja viisituntisella teoriaosuudella.

Seuran mukaan tavoitteena on mestaruus. Seuran tiedotteen mukaan muutokset pelitavassa ja rutiineissa ottavat aikansa, mutta menestystä
lähdetään hakemaan välittömästi. Tarkoituksena ei ole pelkästään
edustusjoukkueen tason nostaminen vaan koko organisaation saattaminen
korkeimman sarjatason vaatimalle tasolle. Nämä tavoitteet olivat erittäin
tärkeitä molemmille osapuolille käydyissä keskusteluissa syksyn aikana ja
seuran mukaan valmentajapäätös oli erittäin helppo puolin ja toisin. Steelers lupaa myös kertoa uutisia pelaajarintamalta lähiaikoina.

Yhdysvaltalainen de Carvalho on ollut mukana suomalaisessa jenkkifutiksessa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Viimeksi hän on valmentanut Tampereen Saintsia Vaahteraliigassa. Vaahteraliigassa hän on luotsannut myös Helsingin Wolverinesia ja Espoon Coltsia. Hän tuli Suomeen aikanaan Lahti Jetsin valmentajaksi. Uransa aikana hän on valmentanut myös Tanskassa ja Ranskassa.

Päätyökseen De Carvalho opettaa valmennusta Haaga-Helia -ammattikorkeakoulun Vierumäen yksikössä ja asuu suomalaisen vaimonsa ja perheensä kanssa Lahdessa.