Toni Luomajoki TAFTiin

30.12.2010


Nuori pelinrakentajalupaus Joel Alanen Sipoosta Vantaalle

Toni Luomajoki TAFTiin

Spagettimaljan viime kaudella voittanut Vantaan TAFT on solminut ensi kaudeksi jo 42 pelaajasopimusta. Joukkueen puolustus sai lisää kokemusta riveihinsä, kun tukimies Toni Luomajoki siirtyy Roostersista Vantaalle. Kolme kautta Vaahteraliigassa pelannut Luomajoki joutui jättämään viime kauden väliin loukkaantumisen takia.

- Vakuutuin TAFT:n tekemisestä jo viime kaudella kun kävin katsomassa muutaman pelin. Pelaamisen ilo välittyi katsomoon asti, ja samalla joukkue näytti erittäin kurinalaiselta ja hyvin valmennetulta. Lisäksi päävalmentaja Rami Lilja teki minuun vaikutuksen tämän kauden kick-off tilaisuudessa, Luomajoki perustelee seuravalintaansa.

Maajoukkueen ykköspelinrakentaja Miro Kadmiry on suuntaamassa ulkomaille, joten joukkueen pelinrakentajan paikka on auki. Katseet on suunnattu Atlantin toiselle puolelle.

- Meillä on käynnissä neuvottelut muutaman potentiaalisen kaverin kanssa, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Näkisin, että päätökset toisesta jenkkivahvistuksesta tehdään tammikuun aikana, päävalmentaja Rami Lilja kertoo.

Uusi pelinrakentajanimi TAFTissa on Sipoosta siirtynyt nuori lupaus Joel Alanen.

- Olen tästä henkilökohtaisesti erittäin tyytyväinen. Joel on todella lupaava nuori ja uskon, että hänellä on tulevaisuudessa meille paljon annettavaa. Joel harjoittelee nyt täydellä höyryllä Oskari Niemen ja Miro Kadmiryn opissa ja ottaa varmasti kesällä jo downeja, Lilja sanoo.