Michael Lucian ja Carlos Everett Trojansiin

14.4.2011


Monipuolinen linjamies Michael Lucian Penn Statesta Turkuun

Turku Trojans on solminut pelaajasopimukset amerikkalaisten Michael Lucianin ja Carlos Everettin kanssa. 

Linjamies Lucian pelasi yliopistojenkkifutista kovatasoisessa Penn State Nittany Lionsissa,  laitahyökkääjä Everett on viimeksi pelannut Jackson State University Tigersissa.

Michael Lucian on 24-vuotias, 188 cm pitkä ja painoltaan 132 kg.
Hän on pelannut yliopistourallaan sekä hyökkäyksen että puolustuksen linjassa ja tulee toimimaan Trojansissa myös linjapelaajien valmentajana. Yliopistovuosinaan hän keräsi kehuja juuri monipuolisuudestaan ja kyvystään pelata useilla eri pelipaikoilla.

Trojans odottaa Lucianilta paljon, sillä juuri hyökkäys- ja puolustuslinjat ovat viime vuosina olleet turkulaisjoukkueen akilleen kantapäänä materiaalin ohuuden ja pelaajien kokemattomuuden vuoksi.

23-vuotias Everett (188 cm / 84 kg)pelaa Trojansissa sekä laitahyökkääjänä että puolustuksen takakentällä. Trojansin pelinrakentajana jatkaa turkulainen Joonas Andersson, joka saa Everettistä nopean ja varmakätisen kohteen heitoilleen. Myös Everett on lupautunut valmentamaan Turussa pelipaikkojensa pelaajia.

Trojansilla on jo sopimuksen tehneiden kahden vahvistuksen lisäksi neuvottelut loppusuoralla kolmannen amerikkalaispelaajan kanssa. Asiasta tiedotetaan yksityiskohtaisemmin, kun nimet ovat papereissa.