Hennessy ja Webb jatkavat Wolverinesissa

26.1.2011


Myös Wolverinesin viime kauden MVP Hannu Abonce jatkaa joukkueessa

 Hennessy ja Webb jatkavat Wolverinesissa

Kaksi viimevuotisista brittivahvistuksista nähdään myös tulevana kesänä kentällä Wolverinesin väreissä. Asia varmistui juuri, kun takamies Ric Hennessy ja laitahyökkääjä Benjamin Webb allekirjoittivat sopimukset. Molemmat miehet viihtyivät Helsingissä hyvin ja kun mahdollisuus paluuseen tarjoutui, tarttuivat he haasteeseen innoissaan.

Hennessy pelasi lähinnä puolustuksessa ja olikin merkittävässä roolissa kirjauttaen 22+46 taklausta ja kolme syötönkatkoa. Webb puolestaan urakoi pääosin hyökkäyksessä. Hän kärsi hieman loukkaantumisista, mutta vakuutti kuitenkin terveenä ollessaan valmennusjohdon kyvyillään. Rikkinäisestä kaudesta huolimatta hän teki viisi maalia ja eteni 578 jaardia 27 kiinniotolla.

Suomalaisista nimistä Hannu Abonce on myös allekirjoittanut sopimuksen. Abonce vaihtoi viime vuonna hyökkäyksestä puolustukseen ja pelasi loistavan kauden kulmapuolustajana tehden läpimurron maajoukkueeseen asti. Hannun tilastoista löytyy 24+16 taklausta ja kolme syötönkatkoa. Tämän lisäksi hänet palkittiin kauden päätteeksi joukkueen tärkeimpänä pelaajana.