Ghosthuntersille kokenut valmennustiimi

28.1.2011


Juha-Matti Jokinen
Juha-Matti Jokinen
Kari Titola
Kari Titola
Sami Telenius
Sami Telenius

Jokinen, Martikka, Borg, Takala, Laurila ja Titola valmentamaan ykkösen nousijajoukkuetta

Nokia Ghosthunters vahvisti valmennuskaartiaan kotimaisilla valmentajilla.
Joukkueeseen liittyi puolustuksen takakenttiä valmentamaan Hämeenlinnasta Juha-Matti Jokinen, jolla on vankka pelaajatausta Vaahteraliigasta ja miesten maajoukkueesta. Hän on toiminut usean vuoden ajan myös U19 maajoukkueen pelipaikkavalmentajana. Hän  tuo paljon näkemystä ja tietotaitoa Ghosthuntersin takakentälle.
Hämeenlinnasta Nokialle tulee hyökkäyksen linjaa valmentamaan Antti Martikka jolla on myös paljon annettavaa nuorelle joukkueelle. Kokenut maajoukkue-mies on toiminut U17 maajoukkueen hyökkäyslinjavalmentajalta. 
Toinen linjavalmentaja on tamperelainen ex-maajoukkuepelaaja Matti Laurila. Fyysisenä pelaajana aikoinaan tunnettu Laurila vie linjapelaamista perinteiseen suuntaan. Neljäs coachi on myös Tampereelta Juuso Borg, kaiken kokenut pelaaja Vaahteraliigasta, joka ammentaa osaamistaan nyt Nokian keskushyökkääjille. Tukimiesten valmentajana toimii Teemu Takala, jolla on myös laaja kokemus pelipaikaltaan.
Lisäksi asiantuntijavalmentajan tulee toimimaan miesten maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva helsinkiläinen Kari Titola. Valmennuksessa jatkava päävalmentaja, puolustuksen koordinaattori ja Ghosthuntersin sielu Sami Telenius kommentoi

- Olemme todella tyytyväisiä että saimme nämä valmentajat seuraamme mukaan, sillä tavoitteenamme on kehittää ja syventää suomalaisten pelaajien osaamista ja taitoa joka osa-alueella. Nyt siihen on mahdollisuus ensimmäistä kertaa kunnolla kun yhden valmentajan ei tarvitse olla joka paikassa vaan päävalmentaja saa ympärilleen tehokkaan ja osaavan tiimin.

Uusia ja vanhoja pelaajia on  liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen vuodenvaihteen jälkeen, joista Nokia Ghosthunters tiedottaa myöhemmin. Ghosthuntersin 21-vuotias hyökkäyksen linjamies Simo Kulmaviita (197cm, 132kg)  on vieraillut menestyksellisesti Louisiana Collegen draft-leirillä Pinevillessä. Tapahtumasta Ghosthunters uutisoi nettisivuillaan.