Tommi Ojanen Urheilukoulun valmennuspäälliköksi

1.2.2011


Tommi Ojanen punaisessa paidassa opastamassa vuoden 2006 Urheilukoulun lajiryhmää
Tommi Ojanen punaisessa paidassa opastamassa vuoden 2006 Urheilukoulun lajiryhmää
Tommi Ojanen.
Tommi Ojanen.

Vankan taustan amerikkalaisessa jalkapallossa omaava Tommi Ojanen on valittu Lahden Urheilukoulun valmennuspäälliköksi.

Liikuntatieteiden maisteri nastolalainen Tommi Ojanen on valittu Lahden Urheilukoulun  valmennuspäällikön viransijaiseksi 1.1.2011-31.12.2012 ajalle. Varsinainen viranhaltija Jari Karinkanta on virkavapaalla ja on toiminut marraskuun 2010 alusta Ampumaurheiluliiton päävalmentajana. Tommi Ojanen siirtyi toimeen Paralympiakomitean kehittämispäällikön toimesta. 33-vuotias Ojanen opiskeli Jyväskylän liikuntatieteellisessä pääaineenaan valmennus- ja testausoppia.

Tommi Ojanen on toiminut SAJL:n 1- ja 2-tason kouluttajana ja materiaalintuottajana. Lisäksi hän on toiminut 2006-2007 Urheilukoulun lajiryhmän fysiikkavalmentajana. Peliurallaan hän edusti Lahti Jets, Hämeenlinna Tigers sekä Jyväskylä Jaguaarit -joukkueita.

SAJL:n nuoriso- ja koulutuspäällikkö Heikki Halttunen toteaa, että on hienoa jatkaa yhteistyötä Ojasen kanssa, jolla on vankka käsitys amerikkalaisen jalkapallon pelaajien kokonaisvaltaisesta harjoittamisesta.  Ojanen  tapaa Urheilukoulun amerikkalaisen jalkapallon lajiryhmän valmentajia ensi viikolla Vierumäen leirillä.