Dan Selway Rajaritareiden pelinrakentajaksi

2.2.2011


University of Redlandsin kasvatti johtamaan lappeenrantalaisten hyökkäystä

Lappeenrannan Rajaritarit on palkannut tulevan kauden pelinrakentajakseen yhdysvaltalaisen Dan Selwayn. Selway pelasi yliopistojenkkifutista kalifornialaisessa kolmosdivisioonatason University of Redlandsissa.

Viime kaudella Selway heitti 9 ottelussa 20 touchdownia, ja yhteensä 1881 jaardia. Heittojen onnistumisprosentti miehellä oli 62.

- Me halusimme johtajan. Dan Selway on pelinrakentaja, joka näyttää suunnan ja esimerkin oman toimintansa kautta. Rajaritareiden hyökkäys on täynnä osaamista ensi kaudella, ja Selway on näyttänyt osaavansa johtaa joukkuetta, sanoo pelaajahankinnoista vastannut Mikko Koskinen.

- Dan on tarpeeksi pitkä, sillä koko hyökkäyksen linja on yli 190cm pitkiä, joten pelinrakentajan tulee nähdä heidän takaansa. Lisäksi Danin nopeus on hyvä, mies pinkoo 40 jaardia aikaan 4,52, joten juoksu-uhkaa löytyy. Dan asuu Los Angelesissa lähellä Mike Bolioa, joten kaverit aloittavat treenaamaan yhdessä, Koskinen kertoo.

Päävalmentajana toimiva Mikko Hovi on tyytyväinen joukkueen uusimpaan hankintaan.  

- Haluamme voittaa otteluita enemmän kuin viime vuonna, ja analyysit osoittavat, että pitämällä palloa, voitamme ensi kaudella enemmän. Dan Selway on kaveri, joka avaa meille varmasti koko kentän. Me hyökkäämme ensi kaudella jokaiseen kentän kohtaan juoksemalla ja heittämällä. Ja Danin kaltainen isolla prosentilla heittävä, kärsivällinen pelinrakentaja on meille omiaan.