Michael Schmidlein Ghosthuntersiin

9.3.2011

Michael Schmidlein liittyy Nokia Ghosthuntersin riveihin ja on seuran ensimmäinen amerikkalaisvahvistus.

Schmidlein (185cm, 100kg) on 21-vuotias ja on juuri päättämässä opintojaan Lafayette Collegesta Pennsylvaniasta ( 1AA). Nokia Ghosthuntersin ja Schmidleinen neuvottelut sujuivat kitkatta ja amerikkalaisvahvistus saapuu Suomeen toukokuussa.  Ghosthunters on erittäin tyytyväinen värväykseensä.

Michael Schmidlein voitti koulussaan arvokkaimman urheilijan tittelin. Hän toimi jalkapallojoukkueen kapteenina sekä voitti joukkueen taklaustilaston. Monipuolinen pelaaja pystyy pelaamaan sekä hyökkäystä että puolustusta. Ennen yliopistouraansa Schmidlein pelasi keskushyökkääjänä ja teki selvää jälkeä. Schmidleinin kaltainen pelaaja sytyttää sekä pelaajat että katsojat, sillä hänen tavaramerkkinsä on kovaa pelaaminen ja loppuun asti yrittäminen.  Näitä arvoja korostetaan myös Nokia Ghosthuntersin valmennuksessa.

Scmidlein treenaa tällä hetkellä koulunsa joukkueen mukana ja saapuu päästötodistuksen saatuaan Nokialle toukokuun alussa. Mies itse odottaa jo pääsyä Suomeen ja tositoimia eurooppalaisen futiksen parissa. Michael on kotoisin New Yorkista ja tietää Suomesta vain Esa Tikkasen. Schmidleinen perhe nähdään tulevana kesänä Nokialla, sillä he haluavat tulla katsomaan
poikansa pelejä ja Nokian kaupunkia. Schmidleinet tuntevat Nokian tähän mennessä vain puhelinmerkkinä ja nyt myös Ghosthunters -joukkueen kotipaikkana.

Michael Scmidlein tulee myös valmentamaan kesällä Ghosthuntersin nuorisojoukkueita, joille on tulossa vaihtelua harjoitteluun jo pelkästään kielen vuoksi. Nokia Ghosthuntersin edustusjoukkue tekee kevään aikana kovasti töitä uuden sarjatason koitoksia varten. Schmidlein tulee olemaan ainoa ulkomaanapu joukkueessa. Seuran valmennus painottaa suomalaisten pelaajien kehittämistä ja tässä peliajan kartuttaminen on isossa roolissa.