John Harper Rajaritareiden päävalmentajaksi

17.3.2011Hyökkäystä valmentavalla amerikkalaisella yli 20 vuoden kokemus eurooppalaisesta jenkkifutiksesta

John Harper Rajaritareiden päävalmentajaksi

Pitkään Euroopassa valmentanut John Harper on Lappeenrannan Rajaritareiden uusi päävalmentaja. Lisäksi hänen vastuullaan on joukkueen hyökkäyksen valmennus.

Harper, 47, tuli 1980-luvun lopulla Italiaan pelaamaan, ja on peliuransa jälkeen valmentanut muun muassa Italiassa, Itävallassa ja Serbiassa. Viime kaudella hän valmensi Turkissa.

Italiassa hän toimi muun muassa vuosituhannen vaihteen suurseurassa Bergamo Lionsissa apuvalmentajana. Hän on toiminut Italiassa myös päävalmentajana.  Itävallassa Harper luotsasi Pöltenin ykkösdivisioonan voittoon muutama vuosi sitten.

- Olen katsonut kaikki Rajaritareiden ottelut läpi, ja ennakkoon hyvältä näyttävä joukkue saadaan pelaamaan paremmin, kun lisätään pelinopeutta. Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta, Harper hehkuttaa.

- Vaahteraliiga on hyvätasoinen sarja Euroopassa, ja siksi joka vuosi tarvitaan pieniä askelia eteenpäin. Rajaritarit ovat hyvällä tiellä, ja tänä vuonna korjataan pikkuasioita, luotetaan omaan osaamiseen ja ennenkaikkia hyökätään kaikkia vastaan kovemmin kuin koskaan. Ja sama pätee puolustukseen. Uskon, että tässä meillä on voittavan joukkueen muotti, Harper uskoo.