Jenkkilinjamies Timo Rahkola Roostersiin

21.3.2011Suomalaissukuisella Rahkolalla kaksi kakkodivisioonan yliopistomestaruutta

Suomalaisen nimen mutta amerikkalaisen taustan omaava linjamies Timo Rahkola liittyy toukokuussa Roostersin vahvuuteen. Rahkola on aloittanut jenkkifudisuransa Lincoln High Schoolissa Eskossa, Minnesotassa jossa hän pelasi vuosina 2002-2005. Yliopiston hän kävi Minnesotan yliopistossa Duluthissa, mistä hän valmistui viime vuonna.

Rahkolan edustaessa Bulldogseja vuosina 2006-2010
joukkue voitti kaksi NCAA:n kakkosdivisioonan mestaruutta. Roostersissa Rahkola tulee pelaamaan ensisijaisesti hyökkäyksen linjassa.

Suomalaisen sukunimen Rahkola on saanut isältään, jonka vanhemmat Franz ja Martha Rahkola muuttivat Kalajoelta Minnesotaan 50-luvulla kuuden lapsensa kanssa. Timon isä Olli oli perheen seitsemäs lapsi ja ainoa joka syntyi
USA:ssa. Suomalaisuus näkyy perheessä edelleen vahvasti ja esimerkiksi Timoa on sanottu aina Timoksi vaikka hänen ristimänimensä on Timothy. Rahkoloita riittää edelleen paljon Kalajoen seudulla ja koko perhe, Timo mukaan lukien, on sukulaisiinsa paljon yhteydessä.

Rahkola odottaa mielenkiinnolla tulevaa kautta.

- Toivon, että tänä kesänä pystyn tuomaan omaa kokemustani ja omistautuneisuutta Roostersin avuksi kaikilla tämän lajin osa-alueilla. Näen Roostersissa paljon potentiaalia ja odotan innolla pelaamista kovalla intensiteetillä samalla kun koko ajan kehitymme kauden aikana. Uskon, että minun kokemukseni yhdistettynä Roostersissa jo olevaan lahjakkuuteen voimme yhdessä kannustaa joukkueen olemaan entistä fyysisempi, tehokkaampi ja dominoivampi.