Floridan tähtitukimies Earl Everett Trojansiin

13.5.2011


Vuoden 2007 yliopistomestari Turkuun.

Turun Trojans värväsi kauden kynnyksellä puolustukseensa kovan nimen, kun vuonna 2007 yliopistomestaruuden Florida Gatorsissa voittanut tukimies Earl Everett liittyy joukkueeseen. Viimeisellä yliopistokaudellaan Everett oli joukkueensa taklaustilaston ykkönen.

Everett on kuulunut NFL:n Atlanta Falconsin ja Cincinnati Bengalsin harjoitusvahvuuteen, mutta loukkaantumiset ovat haitanneet hänen urakehitystään. Turussa Earl Everett pääsee pelaamaan veljensä Carlosin kanssa. Laitahyökkääjänä ja puolustuksen takakentällä pelaava Carlos Everett solmi sopimuksen Trojansin kanssa jo aiemmin. Earl Everett Wikipediassa

Trojansin kanssa sopimuksen tehnyt Mike Lucian sen sijaan ei saavu Turkuun. Hän käytti sopimuksessaan olleen option, kun AFL-pienjoukkueliigasta aukesi pelipaikka. Tämä mahdollisuus oli Trojansilla jo etukäteen tiedossa, joten korvaaja oli jo valmiiksi katsottuna. Lucianin tilalle Trojans kiinnitti Anderson Universityssa puolustuksen linjassa pelanneen Jon Akemonin.

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaavan Turku Trojansin amerikkalaisvahvistukset kaudella 2011 ovat  varmistuneet. Joukkueen vahvuuteen liittyvät laitahyökkääjänä ja puolustuksen takakentällä pelaava Carlos Everett,  tukimies Earl Everett sekä linjamies Jon Akemon.

Trojansin päävalmentaja Pauli Ojanen on vahvistuksiinsa erittäin tyytyväinen. Hän uskoo korkean profiilin pelaajien tuovan nuoreen joukkueeseen itseluottamusta sekä lisäävän harjoittelumotivaatiota.
- Näille pelaajille peli on kaikki kaikessa ja he varmasti näyttävät muillekin, mitä tarkoittaa, kun päälle puetaan samanväriset paidat ja mennään yhdessä kentälle, Ojanen summaa. Kaikki vahvistukset osallistuvat myös pelipaikkojensa valmentamiseen.