Chris Watkins Butchersiin

31.5.2011


Mississippi Valley Staten keskushyökkääjä vahvistamaan porvoolaishyökkäystä.

Porvoon Butchersin kolmas amerikkalaisvahvistus on keskushyökkääjä Chris Watkins Mississippi Valley State Universitysta.

Jerry Ricenkin opinahjona tunnetun yliopiston paidassa hän eteni viimeisellä kaudellaan viime syksynä 406 jaardia. Yliopistourallaan hän juoksi yhteensä 741 jaardia ja teki yhden touchdownin.

Päävalmentaja Jim Nendel suunnitelee Watkinsin pelaavan keskushyökkääjän tontin ohella myös laitahyökkääjänä ja potkunpalauttajana.

- Olemme pelanneet kaksi ensimmäistä otteluamme kapealla materiaalilla, ja suomalaiset pelaajamme ovat onnistuneet fantastisen hyvin. Christopher antaa meille syvyyttä joukkueeseemme, ja tuo meille uusia vaihtoehtoja hyökkäyspeliimme, Nendel sanoo.

Pelinrakentaja Mackenzie McGrady on innoissaan uudesta joukkuetoveristaan.

- Chris tekee suomalaispelaajistamme parempia, ja hänen tulonsa lisää esimerkiksi Ville Kurvisen ja Mickey Kyein tehoja.

Kahdesta ensimmäisestä ottelustaan Butchers on voittanut yhden ja hävinnyt yhden. Sunnuntaina porvoolaiset kohtaavat Rajaritarit vieraskentällä. Watkinsin debyyttiottelu on nähtävissä ilmaisena nettilähetyksenä SAJL:n nettisivuilla.

Watkinsin yliopistouran tilastot

Butchers vahvisti puolustustaan(28.5.2011)