Rajaritarit kukisti Jaguaarit selvin lukemin

18.6.2011


Ero Vaahteraliigan kärjen ja häntäpään välillä kasvoi.

Lappeenrannan Rajaritarit kukisti Jyväskylän Jaguaarit selvin numeroin 43-7(24-7), ja repäisi samalla lisäeroa sarjataulukon ylemmän ja alemman puoliskon välille. Voitto oli Rajaritareille kauden kolmas, kun taas Jaguaareilla on tilillään vain avauskierroksen voitto Trojansista.

Ottelu pysyi tasaisena vajaat kaksi neljännestä. Käännekohta oli Anthony Squillinin kiinniottotouchdown aivan toisen neljänneksen lopulla. Se muutti tilanteeksi 24-7, eikä Jaguaarit saanut enää takaa-ajovaihdetta silmään toisella puoliskolla. Rajaritarit kasvatti johtoaan tauon jälkeen, ja heitti viimeisen touchdowninsa 21 sekuntia ennen ottelun loppua.

Rajaritareiden tehokaksikko Dan Selway ja Anthony Squillini teki jälleen kovaa jälkeä. Edellisen ottelun tapaan Squillini nappasi kiinni neljä touchdown-heittoa.

Rajaritarit on tasapisteissä Butchersin ja Wolverinesin kanssa, mutta lappeenrantalaiset eivät ole kohdanneet vielä Crocodilesia tai Wolverinesia. Ne ovat Rajaritareiden otteluohjelmassa seitsemännellä ja kahdeksannella kierroksella.

Pudotuspelijoukkueet alkavat siis erottua muista jo ennen juhannustaukoa. Oulun Northern Lightsilla on vielä mahdollisuus pysyä kärjen tahdissa voittamalla tänään ottelunsa Trojansia vastaan.

Tilastot

Otteluraportti

Ottelun pistesuoritukset:

1. Neljännes                          
6-0   Bolio M, lp epäonnistui         
9-0   Selway D, field goal            
                                      
2. Neljännes                          
9-7   Leskinen A, Rämä M lp           
17-7  Squillini A, Squillini A lp (2) 
24-4  Squillini A, Selway lp          
                                      
3. Neljännes                          
30-7  Squillini A, lp epäonnistui     
36-7  Squillini A, lp epäonnistui     
                                      
4. Neljännes                          
43-7  Bolio M, Selway lp